Předprodej byl ukončen

Nejdelší noc s Deloraine, Strigôň a Euphoricou (Praha)
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Nejdelší noc s Deloraine, Strigôň a Euphoricou (Praha)

pátek 14.12.2018 od 19:00
Nová Chmelnice, Praha

O akci

Nejdelší noc s Deloraine  byla loni velmi dlouhá a krásná. Proto bude i letos. A ještě lepší, delší a nově bude mít i tuto pražskou sestru.

V Praze nebudeme hrát jen my, ale také naši kamarádi ze slovenské skupiny Strigôň.

Svými dobovými a středověkými rytmy vás rozhýbe také ženská čtveřice Euphorica world music.  

Uslyšíte spoustu skladeb z naší desky Vlaštovka, které jste loni ještě neslyšeli, a vystoupí s námi v několika písních i jeden vzácný host. A zahrajeme také pěkně zčerstva něco z naší nové desky, kterou chystáme na příští rok (ale pssssst!).

A spousta dobrého pití k tomu a party jak řemen až do rána.

Více informací

FACEBOOK AKCE

SPOTIFY DELORAINE

YOUTUBE DELORAINE

FACEBOOK DELORAINE

YOUTUBE STRIGÔŇ

FACEBOOK STRIGÔŇ

YOUTUBE EUPHORICA

FACEBOOK EUPHORICA

 

Deloraine - fantasy a pohanská akustická hudba​

Na počátku svých živých vystoupení v roce 2017 hráli Deloraine slavné fantasy a středověké melodie s emotivními českými překlady textu. Následně jim učaroval svět Zaklínače, stejně jako potřeba po vlastních písních, a tak na něm postavili své debutové album Vlaštovka, které vyšlo v dubnu 2018 s devíti jejich vlastními autorskými skladbami a pěti nejoblíbenějšími covery. Vlaštovka je už od svého vydání nadšeně přijímána publikem i recenzenty napříč žánry.​

Naživo je hudba Deloraine velmi vášnivá a plná. Uslyšíte v ní naléhavý hlas zpěvačky Lori, artilerii Deriasových strunných nástrojů, tajuplné barvy fléten sibiřské divoženky Máši i jejích kláves, divoké housle Davida, který k nim zvládá hrát i na bubny, dunění basisty Kuby a silné sborové zpěvy.​

Deloraine za rok a půl své koncertní činnosti hráli na celé řadě akcí, od středověkých a fantasy festivalů přes klubové akce až po pohanské metalové koncerty. I tam se svojí akustickou, ale říznou hudbou vynikli. Zaujmou na krátkém festivalovém setu a stejně tak rádi odehrají celovečerní koncert, neboť na pódiu jsou neunavitelní.