Předprodej byl ukončen

Dárkový poukaz pobyt v Novohradsku
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Dárkový poukaz pobyt v Novohradsku

27. listopadu – 31. prosince 2018 od 9:30
Nové Hrady v jižních Čechách, Nové Hrady

O akci

Vědci prý dokázali, že zážitky přinášejí trvalé štěstí....pozvěte své přátelé, rodiče nebo sebe prostřednictvím nákupu dárkového poukazu na pobyt v našem Apartmánu MK v Nových Hradech.......Budu se na Vás těšit!

Novohradsko prostě všichni milují! Dárkový poukaz pro ty, co chtějí k vánocům udělat radost svým přátelům, rodinám, známým anebo jen tak využít na setkání s Vámi......

Rezervaci ubytování můžete provést přes portál www.booking.com 

Stačí vyhledat Apartmán MK, rezervovat si termín a můžete vyrazit. 

Zbytek pobytu se doplatí na místě. 

Dárkový poukaz Vám vystavíme poté, co obdržíme zprávu o nákupu z portálu smsticket

Zdraví Marcela Kotrčová 

tel. 720 105 159

 

Více informací

Rezervujte si pobyt, piště si o dárkový poukaz, kupte si dárkový poukaz k Vánocům pro Vaše přátele, kolegy v práci, rodiče či sourozence.

Těším se na Vaši návštěvu. 

Marcela Kotrčová 

tel. 720 105 159

Volné termíny zde:

http://www.booking.com/Share-gsT5EI

 

Apartmán je umístěn v 1. patře rodinného domu. Zajímavý především přátelskou lokalitou, umístněním a totální zárukou, že se v klidu vyspíte bez hlučných sousedů ve vedlejším pokoji např. velkých penzionů nebo např. probíhajícím party až do rána ve společných prostorech. Sami cestujeme a věříme, že ubytování, které nabízíme má unikátní atmosféru soukromí, klidu a pohody za rozumnou cenu. Apartmán je vybaven kuchyní, kterou využívají ke společným snídaním, občasným večeřím, či sušením hub. Na zahradě je také ohniště a naši hosté jej občas využijí ke společnému opékání buřtíků. Nejširší a nejrovnější ulice ve městě je bonusem pro pohodlné parkování nebo např. pracného sundávání kol ze střechy auta. Apartmán prošel letos menší rekonstrukcí a jsme moc rádi, že můžeme našim hostům nabídnout ubytování moderního stylu s novou koupelnu a WC. Těšíme se na Vás.

Jako rodačka, miluji Nové Hrady a již od svých 19 let, prostřednictvím pronájmu části domu, dávám příležitost našim hostům poznat kouzlo tohoto romantického města. Na pár let jsem si odskočila za oceán, ale mateřství a touha po seberealizaci mě zavála zpět domů. Pořádám kurzy angličtiny pro děti i dospělí a to je moje největší radost. Váš pobyt zpestřují též naše 2 kočičky, které vítají naše hosty a děti u domu. Myslím, že hosté také oceňují přítomnost mojí dcerky, která často s dětmi naváže přátelství a vymýšlí pro ně zábavu jak na zahradě tak i v apartmánu. Věříme, že se Vám u nás bude líbit.

We recommend to visit the site of the town of New Castle. There you will find everything from sightseeing, cultural and entertainment performances to Newsletter of the New Castle town.

Domluvíte se zde těmito jazyky: anglicky, španělsky