Předprodej byl ukončen

Stand-up Comedy Miloš Čermák a Luděk Staněk
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Stand-up Comedy Miloš Čermák a Luděk Staněk

pátek 22.3.2019 od 19:00
Music Lab, Brno

O akci

Miloš Čermák (1968) je novinář, autor asi dvaceti knih, naposled ze série povídek „z fleku“. Je šéfredaktorem online verze Hospodářských novin. Komikem se stal v rámci boje s krizí středního věku. Ta se původně projevila tím, že začal dělat smajlíky do textových zpráv. Bohužel se ukázalo, že to tím neskončí. Proto se od loňska věnuje tzv. standup comedy. Je to nedůstojné a ponižující (jak by řekla matka jeho kolegy Luďka Staňka), ale pořád je na tom lépe než muži, kteří si kupují sportovní auta nebo utíkají od rodin s mladými milenkami.

Luděk Staněk (věk narození neznámý) je novinář, moderátor a manažer. Už několik let uvádí, že je mu 39 let. V minulosti pracoval například v Reflexu nebo Hospodářských novinách. Vystupuje jako standup komik od listopadu 2014, ale popírá, že by s tím měla cokoli společného krize středního věku. Ta začíná přece mnohem později než v 39 letech. Den, kdy má vystoupení, začíná Luděk tím, že organizátorům a kolegům pošle SMS, že „tentokrát to nedám, jděte do háje“. Ty posílá celý den. Večer samozřejmě vystoupí a má úspěch.

Více informací

Stand-up comedy show legend české novinařiny Miloše Čermáka a Luďka Staňka ve dvou představeních v rámci platformy MUSIC BRNO.

www.facebook.com/fwmbrno

www.petrbaranek.com