Předprodej byl ukončen

Pražské povídání s Papuánkami o Papui Nové Guinei
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Pražské povídání s Papuánkami o Papui Nové Guinei

neděle 16.12.2018 od 18:30
Vnitroblock, Praha

O akci

Papua Nová Guinea je země ověnčená tajemstvím a mnoha mýty. Ne nadarmo se jí říká "The land of unexpected". Má pověst divoké země plné divochů, kanibalů, malárie a nebezpečí, stejně tak jako nejkrásnějších korálů, nejbohatšího výběru ojedinělých rostlin i živočichů, neskutečné pestrosti jazyků, zvyků a původních kmenů. V neposlední řadě nepropustné, dosud nedotčené džungle.

Strávila jsem tam letos v červnu měsíc s místními lidmi ve vesnicích, horách i městech. A zamilovala sem se. A vrátila se zdravá, štastná a pojedu brzo zpátky:o)

Díky přátelství, která tam vznikala se koná tento večer se dvěma mými hosty - Angellou a Jacguie - Papuánky -  které mi byly na Papui věrnými průvodkyněmi i v náročných situacích, a které nyní přiletěly sem za mnou, užít si svůj podíl exotiky a vzrušení - Bílé Vánoce!! Budeme si povídat o jejich zemi, budeme odpovídat na všechno, co Vás bude zajímat (angličtina a tlumočeno do čj.), a kdo vážně uvažujete o cestě na Papuu - budete mít jedinečnou příležistost navázat přímé kontakty.

Těšíme se na Vás - Hanka Kurilová, Angella Tokonai, Jacguie Tibong