Předprodej byl ukončen

5 koncertů - Ego, Spirit, Garand, Boki, Sharlota, Refew
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

5 koncertů - Ego, Spirit, Garand, Boki, Sharlota, Refew

16. března – 26. května 2019
Majnl Dance Hall, Nový Jičín

O akci

Připravili jsme pro Vás ojedinělou speciální nabídku!
Jedna cena = jedna vstupenka = v ceně 5 koncertů v klubu Majnl dance v Novém Jičíně !!!

Vstupenka zahrnuje koncerty:

16.3.2019 - BOKI

6.4.2019 - SHARLOTA, REFEW

20.4.2019 - MAJK SPIRIT

11.5.2019 - PAULIE GARAND

24.5.2019 - EGO

VSTUP POUZE 18+

Těšíme se na vaší návštěvu..

Vystupující

Ego (SK) – fb Majk Spirit (SK) – web Paulie Garand (CZ) – web Sharlota (CZ) – fb Refew (CZ) – insta

Více informací

Veškeré informace ke koncertům se dozvíte na https://www.facebook.com/pg/Majnl/events/

Gábor Boki Bokor je finalista televizní soutěže Česko Slovenko má Talent. Tento nadaný slovenský Rapper, porotu Talentu rozsekal. Drtí to převážně ve stylu Reggaeton a chce být nastupcem Kaliho, takže pome si to vychutnat a užít si s ním jeden z jeho prvních začínajících koncertů. 

https://youtu.be/2Oq8mVorcbU

Sharlota

Hudební kariéra SHARLOTY začala po boku Abdeho, kde se od prvních koncertů s ním dostala až k rapové hudbě. Začala psát první texty a společně se vstupem do labelu Blakkwood Records vyšel jeden z jejích přelomových singlů – Perníková. Odtud se odvíjí cesta, která v rize mužském rapovém prostředí nebyla nijak snadná. Díky tomu, že je velký dříč a skutečně žije tím, co dělá, dostala se postupem času na skutečné výsluní své kariéry. Práce je jejím koníčkem, nevěnuje se totiž jen hudbě, ale má za sebou řadu úspěšných marketingových kampaní (Bubbleology, Sprite, Rimel, Avon, atd.), objevila se na titulkách několika časopisů (Proč ne, Momag). Přesto svou hudební kariéru neodsouvá na druhou kolej, jak dokazuje její aktuálně vydaný singl Marketing, a práce na připravovaném EP Sextape. Ve svém životě se řídí mottem: „Chovej se k ostatním tak, jak chceš, aby se chovali oni k tobě.“

https://youtu.be/CcWB2alKGp4

Refew  už dávno není na scéně žádný nováček. Od roku 2014 stihl vydat 4 CD (Z místa, Na kredit, Ofiko, Blakkout) a dva digitální projekty (Blackcock EP, Blakkkak EP). Na scénu byl uveden jako jeden z jezdců stáje Bigg Boss, ve kterém absolvoval 3 turné (Heavy Weight, Young Gunz a Rapmasters) a byl také jedním ze dvou hlavních aktérů dílu „RAP“ dokumentárního cyklu Kmeny.
Přesto po dvou letech label kvůli neshodám opouští a své místo nachází v labelu Blakkwood Records. Pod jehož záštitou vydává jeden track za druhým a deska „O tři bloky dál“ je jasným vyústěním produktivní práce v nové partě.

https://youtu.be/WQ33evgfkk8

Majk Spirit je slovenský hudobný umelec (žáner: RAP), ktorý patrí do bratislavskej skupiny H16. Interpret, ktorý je jediným autorom vlastných textov, pôsobí na slovenskej hudobnej scéne od roku 2000. Prvé skladby vydal pod pseudonymom „Dilema“, neskôr už ako „Koko Šajs“ a „Koko Najs“ mal leví podiel na úspechoch albumov: Jednašeska ftvojom klube (2004), Kvalitný materiál (2006), Čísla nepustia (2008), resp. mixtapovom albume: Antivirus (2009).

Postupne začal aj so sólo kariérou, v roku 2010 ponúkol svoje notoricky známe pasáže z predošlých albumov v kombinácii so zahraničnými hudbami, aby ľudia konečne počuli, ako znie na mikrofóne sám. Následne sa dočkali veľkolepého sólového debutu, na ktorý rok trpezlivo čakali. Ten bol totiž ohlásený na symbolický dátum 11. 11. 2011 s ešte symbolickejším názvom - Nový človek.

Počas jeho doterajšej kariéry Majk spolupracoval s umelcami ako napríklad MadSkill (Nemecko), Vec, Rytmus, Ego, Tina, Čistychov, A.M.O, Moja Reč, DNA (Slovensko), Orion, DJ Wich, Indy, Supercroo (Česko), Nironic (USA) a ďalšími. 

V roku 2010 odohral 92 koncertov (vrátane festivalov), jeho skladby a videoklipy majú na YouTube viac než miliónové návštevy a v decembri 2010 bol pozvaný ako jeden z hlavných rečníkov na fórum inšpiratívnych myšlienok v divadle Pavla Országha Hviezdoslava na tému kritické myslenie.

Svoje napredovanie následne potvrdzuje vydaním albumov Y black a Y white v roku 2015. V tomto čase už má za sebou stovky vystúpení na Slovensku aj v Čechách, ale tiež v zahraničí, a vypracoval sa na jedného z top interpretov slovenskej a českej rapovej scény.
V roku 2016 vyšla v knižnej podobe jeho autorizovaná biografia.

Svojimi textami a hudbou inšpiruje státisíce ľudí, na čo chce nadviazať aj najnovším albumom, ktorý vyjde 3. decembra 2018.

Majk sa tiež aktívne angažuje v rôznych charitatívnych projektoch, podporuje šport a je ambasádorom slovenskej juniorskej futbalovej reprezentácie.

https://youtu.be/rruOu2nIPHc

 

Paulie Garand 

Po pár letech tvoření hudby do šuplíku se Paulie Garand v roce 2006 poprvé zapsal do širšího povědomí debutovou deskou Mozoly. Poté následovala éra s kapelou BPM, se kterou vydal desky Slova a Horizonty. Poslední jmenovaná navíc získala Anděla v žánrové kategorii. Po komerčním úspěchu obou alb se členové BPM rozhodli fungovat sólo a Paulie se nedlouho na to dostal k vydavatelství Ty Nikdy. Zde vydal 5 alb. Harant, V hlavní roli, Molo, Boomerang a Nirvana. Všechny desky se vyznačují Paulieho osobitým stylem kombinující různorodou mozaiku nálad a atmosfér. Od vážných skladeb, přes kritiku až po odlehčená témata. Kromě rapu a produkce se Paulie věnuje filmařině a natáčení videoklipů. Navíc je autorem vlastní oděvní značky Garand Brand. 

https://youtu.be/cnIhBM74o5Q

Michal "Ego" Straka je slovenský rapper. Je členem skupiny Kontrafakt spolu s Rytmusem a DJ Anysem. Sólovou kariéru zahájil vydáním singlu "Žijeme len raz ", který se roku 2012 stal hitem č. 1 ve slovenských rádiích. 
Ega zná snad každý a nyní si jej užijete na párty v klubu Majnl Dance v Novém Jičíně. Tady se zatřese zem..

https://youtu.be/lYEi_WdCTDI

Další akce s vystupujícími

Paulie Garand a Kenny Rough - 11. května od 21:00, Down Town, Žatec

Paulie Garand band & Kenny Rough - 14. června od 19:00, Pivovar Volt, Jablonec nad Nisou

Refew Live Koncert - 29. listopadu od 21:00, Music Club Hrozen, Prachatice