Předprodej byl ukončen

Welicoruss "Siberian Heathen Horde Tour" / Šumperk
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Metal

Welicoruss "Siberian Heathen Horde Tour" / Šumperk

sobota 6.4.2019 od 19:00
H-Club, Šumperk

O akci

Přijďte si užít pořádný metalový nářez!
Těšit se můžete na hlavní kapelu "Welicoruss", která představí symfonický black metal z nejchladnějších míst Sibiře.
Dále zde zahrají místní metalcorové kapely "We Are The Motion" a "Remedy Remains".

Harmonogram:

18:00 - open door
19:00 - 19:40 Remedy Remains
20:00 - 20:40 We Are The Motion
21:00 - 21:40 Lady Kate
22:00 - ... Welicoruss

WELICORUSS (RU/Siberia) symphonic black metal
Po několika letech náročné a tvrdé práce propojené v mezičase s neustálým koncertováním po celé Evropě Vám Welicoruss představují své nové album "Siberian Heathen Horde", nesoucí v sobě zlověstnou a hlubokou atmosféru sibiřských neproniknutelných a sychravých lesů, písní šamanů minulých civilizací, moc zapomenutých bohů a skrytých rozměrů! Nové album bez pochyb změní Váš dosavadní pohled na dosavadní tvorbu kapely. Přinutí Vás si udělat jiný pohled na symfonický black-metal, překonávajíc svěžest, progresivitu a rozmanitost v jejich tvorbě! Za 4 roky na evropské scéně kapela odehrála více než 400 koncertů, mnohé z nich se konaly na některých z největších evropských metalových festivalech, kde Welicoruss potvrdili svoji jedinečnost a originalitu!

WE ARE THE MOTION | metalcore | Hanušovice/Olomouc
Půlka z Olomouce, půlka z Hanušovic. Ani to je nezastaví v tom udělat pořádnej bordel. Na svědomí mají jedno album s názvem NAMELESS a sypou ven další pecky, který vás rozhodně nenechají stát v koutě!


REMEDY REMAINS | melodic-metalcore | šumperk
Melodické riffy a brutální vokály, to jsou Remedy Remains! Nějakou dobu o nich nebylo slyšet, ale nyní se vrací v nové sestavě a s novou tvorbou!.

LADY KATE | gothic-heavy | www.ladykate.cz
Začátkem roku 2017 kapela dotočila své zbrusu nové CD s názvem Tears of love, ke kterému vznikl nový klip, který byl zařazen do hitparády TV REBEL a držel se na prvních příčkách hitparády pět týdnů. V současné době kapela opět vydává další klip INSIDE, který zaznamenal poměrně rychlý vzestup na youtube a vTV Rebel a Fajn rock TV, kde se držel tři měsíce ve vysílání.

Vystupující

WelicoRuss (RU) – fb