Předprodej byl ukončen

Horkýže Slíže
KONCERT / Hudba – Punk, Rock

Horkýže Slíže

pátek 7.6.2019 od 19:30
Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná

O akci

Koncert jedné z nejoblíbenějších Česko-Slovenských kapel. Oholte nohy a přijďte na silné refrény. 

Nitranská punk-rocková kapela HORKÝŽE SLÍŽE je na scéně více jak 25 let. Za svou kariéru si vybudovala na Slovensku i v České republice velice solidní pozici, kdy na svých samostatných štacích vyprodává kluby, kulturní domy i sportovní haly. Slíže se staly oblíbenou festivalovou stálicí napříč oběma republikami, odehrály přes 2 000 koncertů, vydaly 15 alb, na youtube mají přes 100 miliónů zhlédnutí a na facebookovém profilu 200 000 fans .

Mezi legendární songy patří Mam v pici na lehátku, A jas prosta, Mala ZuZu nebo Silný refrén. Na každém koncertu se objeví momenty překvapení. Na pódiu se objeví kapitán letadla, bezdomovec, tým chirurgů na operačním sále, opravář Emil Bacigala a jiné postavy. Jak se představí Slíže tentokrát, se musíme nechat překvapit, protože jak známo, neprozrazují nic předem. Možná opět přiletí z jiné planety.

Vystupující

Horkýže slíže (SK) – web / web

Více informací

Vzhledem k významu Přehrady Les Království, která je národní kulturní a národní technickou památkou je kapacita Štěrbovy vily omezená. Chceš se dotknout hvězd zblízka? Tak neváhej, těšíme se na tebe!

Další akce s vystupujícími

Slet Čarodějnic - 30. dubna od 14:00, Camping Žralok, Plumlov

Bernard Fest 2024 - 21. června od 15:00 – 22.6., Rodinný pivovar Bernard, Humpolec

DŘEVOROCKFEST 2024 - 5. července od 10:30, Zámecká zahrada, Dřevohostice

Další akce pořadatele

J.A.R. "Jezus Kristus Neexistus?" (Štěrbovka 2024 open air) - 28. června od 20:00, Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná

TROS DISCOTEQUOS V. Dyk & J. Prachař & J. Maxián & host - 31. srpna od 19:00, Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná

Pořadatel

Štěrbova vila na Přehradě Les Království