Předprodej byl ukončen

Půl roku v Asii - 2. část - Ostrava
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor / Stand-up / Talk show

Půl roku v Asii - 2. část - Ostrava

úterý 5.2.2019 od 18:00
Bar 2TO2, Ostrava

O akci

Volné pokračování přednášky o půl roce cestování dvou ajťáků po Asii. Můžete se těšit na další historky a tipy, jako jak jednoduše lze skončit na letišti bez peněz. Proč nečekat a radši hned řešit problémy se zuby? Očekávali byste, že by vás mohl srazit koňský povoz? To vše a ještě více vám přednese opět Sidža na přednášce v baru 2to2 v Ostravě.

Vyrazili jsme v roce 2017 na konci září a vrátili se na konci března 2018. Při cestování jsme pracovali, ale taky si užívali míst a zážitků. Nežili jsme si však jako páni a nebyla to vlastně ani dovolená, ba naopak. Museli jsme hledat kompromisy, abychom mohli pracovat denně přes internet, na druhou stranu jsme se vyhýbali turistickým místům, nechtěli jsme utratit majlant, zároveň jsme však nechtěli sedět na jednom místě moc dlouho, abychom toho poznali a viděli co nejvíc. Občas nebylo lehké všechno sladit, ale jak sami uslyšíte - stálo to za to.

V druhé části této dvoudílné komedie vám budu vyprávět o našem pokračování v chudém Myanmaru, rozdělení a cestování o samotě v Nepálu, o znovuspojení se na neobyčejně obyčejném Borneu, o Indonesii a nádherným ostrově Lombok, a na závěr o posledním dnu v Singapouru v hotelu Marina bay, který nás stál více, než týden na Lomboku. Těším se na vás! #sidža