Předprodej byl ukončen

Cestovatelské středy v NM | Miroslav Bobek a Miloslav Stašek
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Cestovatelské středy v NM | Miroslav Bobek a Miloslav Stašek

středa 3.4.2019 od 19:00
Národní muzeum (nová budova), Praha

O akci

V moderovaných besedách cestovatel Ruda Švaříček představuje zajímavé osobnosti v atraktivním prostředí NM. Večery mají příjemnou atmosféru, chvíle zde bývají výjimečné. Osobnosti jsou vybroušené originály, publikum povedeně reaguje.

 

  • MIROSLAV BOBEK, ředitel ZOO Praha: POMÁHÁME JIM PŘEŽÍT

Dosáhl rekordní návštěvnosti ZOO a mimořádných chovatelských úspěchů, rozvinul světově uznávané projekty na záchranu ohrožených druhů. Uskutečnil letecké transporty koní Převalského do Mongolska. Absolvuje dobrodružné výpravy i diplomatická jednání, kde adrenalin nahrazuje společenská etiketa. Na co se můžeme v ZOO těšit?

 

  • MILOSLAV STAŠEK, diplomat: BLÍZKÝ VÝCHOD PO ARABSKÉM JARU

Špičkový stratég MZV ČR působil jako velvyslanec v Egyptě a v Indii s akreditací pro Srí lanku, Maledivy, Bangladéš, Nepál a Bhútán. Studoval v Káhiře, hovoří arabsky. Vyjímečné okamžiky prožil s králem Bhútánu, dalajlamou i dalšími zajímavými osobnostmi světa. Skvělý vypravěč nadchne i vás! Od roku 2015 pracoval na ústředí MZV ČR v Praze jako ředitel Odboru ekonomické diplomacie, od března 2016 působil na pozici náměstka pro řízení sekce ekonomicko-provozní. Na základě výběrového řízení byl v září 2017 jmenován na období pěti let státním tajemníkem MZV.

Pořadatel