Předprodej byl ukončen

Peru - nej treky a incké památky - Festival DO HOR!
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Peru - nej treky a incké památky - Festival DO HOR!

středa 20.3.2019 od 18:15
Klubovna Alpenvereinu, Brno

O akci

země Inků mezi vrcholky And

Návštěva světově proslulé incké citadely Machu Picchu představuje jenom zlomek pokladů, které leží v jedné z nejrozmanitějších zemí jižní Ameriky. Peru se pyšní obrovskou paletou krajin – záhadnými geoglyfy na pustých pláních Nazcy, dvěma nejhlubšími kaňony světa u koloniálního města Arequipa, exeletními podmínkami pro různě obtížné túry, od velmi náročné vysokohorské turistiky po sportovní túry v údolích a na náhorních plošinách - otevírá tak brány k opravdickému dobrodružství. Indiánská kultura And patří k těm nejvíce strhujícím v obou Amerikách.

Vedle bývalého „pupku světa“ inckého Cusca, jsou tu zastrčená městečka v horách, která v den trhů přímo explodují barvami a živé místní fiesty, jež se s nespoutaným nadšením slaví už celá staletí.

Naše promítání vás seznámí nejen s vícedenními expedicemi v levcových velehorách Huascaránu a kordillery Huayhuash, s jednodenními túrami v kaňonu Colca, na Isla de Sol a v horách kolem Cusca, ale i s vycházkami po dávných památkách, jako je Machu Picchu ale i Nasca, Paracas... Můžete si tak udělat představu, co vše Peru nabízí a upřesnit si co vás nejvíce zajímá.

Více informací

Místo konání: Klubovna Alpenvereinu, Údolní 57, Brno

Začátek: 20. 3. 2019 v 18:15

Kapacita: 20

Vstupné: 80 Kč, pozor na omezenou kapacitu naší klubovny!

www.festivaldohor.cz