Předprodej byl ukončen

O Pacific Crest Trail s Monikou Benešovou
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj

O Pacific Crest Trail s Monikou Benešovou

čtvrtek 14.3.2019 od 19:00
Dačického dům, Kutná Hora

O akci

Příběh holky z Vysočiny, která zdolala jednu z nejtěžších pěších tras. Rozhodla se změnit svůj život a vydala se na cestu dlouhou více než 4 200 km pěšky americkou divočinou.

• • •
Připravte se na napínavé a inspirativní povídání o tom, jak odvaha a odhodlání může změnit i váš život
• • •

Na Pacifickou hřebenovku se ročně vydá 3 000 lidí, ale dokončí ji jen 180 z nich. Monika patří mezi ně. A to byla ještě před nedávnem bledou pacientkou v nemocnici s vážnými zdravotními potížemi a psychickými problémy. Přesto se rozhodla změnit život a splnit si sen – projít pěšky celou Ameriku. Postavila se nemoci, poušti, omrzlinám, medvědům i pumám, které potkávala, když putovala sama divočinou. Pacifická hřebenovka ji tvrdě zkoušela. Naučila ji ale nevzdávat se.

Na konci ledna vyjde Monice její první knížka, kterou si budete moci po přednášce pořídit.
 

Parkování

Dačického dům se nachází na Komenského náměstí, kde je i pár parkovacích míst. Pokud byste chtěli mít jistotu, že bez problému zaparkujete, tak doporučujeme parkoviště Na Valech, které je asi 5 minut chůze od Dačického domu.

Kdy přijít?

Na přednášku můžete přicházet cca 15 minut před oficiálním začátkem. Je potřeba mít připravenou vstupenku (vytištěnou nebo v mobilu).