Předprodej byl ukončen

Festival jídla Barevnost chutí
FESTIVAL / Gastro

Festival jídla Barevnost chutí

sobota 25.5.2019 od 9:00
EA Business hotel, Jihlava

O akci

Není to jen tak ledajaký festival. Již podruhé startujeme v sobotu 25. května 2019 festival, který je kombinací zajímavých kuchyní, originálních a často výhradně regionálních výrobců či prodejců smysluplných potravit a všeho do kuchyní.

Co zažiješ?

Tentokrát v novém! EA Business hotel Jihlava se na celou květnovou sobotu promění v nejvoňavější místo na Vysočině a Vy u toho nesmíte chybět.

Celodenní akce určená pro mladou, střední i nejstarší generaci. Od 09:00 do 22:00 a máme i AFTER PÁRTY. Akce se koná v kongresovém centru a na nádvoří areálu Stříbrné terasy. Vezmi si piknikovou deku a udělej si piknikovou pohodu na travnatých plochách. 

Těšíme se na Vás

Tým Barevnosti chutí

Co je dobré vědět?

Děti do 15ti let, senioři a lidé ZTP vstup zdarma. Vstupné na místě 150 Kč (v ceně vstupného je pozornost u vstupu a neskutečné množství ochutnávek). Přeprodej možný na všech důležitých místech na Vysočině.

Forma placení: NFCtron platební systém. www.nfctron.com

1. Na čip si nabijete jakoukoliv částku. 2. Doporučujeme nabít minimálně za 1000 Kč pro vaše pohodlí. 3. Na pokladně si můžete dobíjet i platební kartou. 4. Co nevypotřebuje to vám vrátíme. 5. Pomocí QR kódu + webové adresy na účtence, kterou obdržíte na pokladně budete moci kontrolovat vaše zůstatky na čipu 6. Zůstatek můžete ověřit také na kontrolním kiosku u dobíjecího stanu 7. Zůstatek vám budou oznamovat i všichni prodejci.

Více informací na www.barevnostchuti.cz