Předprodej byl ukončen

Zázračné cvičení: první repríza
DIVADLO / Představení

Zázračné cvičení: první repríza

sobota 30.3.2019 od 19:00
Divadlo Exil, Pardubice

O akci

Joana a Valentýn prochází manželskou krizí. Poslední možnost, jak manželství zachránit je pomoc odborníka na partnerské vztahy. Netuší, že před nimi stojí svérazný terapeut se svéráznými metodami. Pomůže jim? Najdou k sobě zase cestu?

Za kým půjdete, když budete chtít něco zachránit, udržet nebo posilnit. Když budete chtít něco změnit nebo zlepšit. Něco ukončit nebo začít znovu... Nebo si jen z duše postěžovat. Jak vyřeší své partnerské problémy Valentýn a Joana se svérázným vztahovým terapeutem?

Více informací

Autor Daniel Glattauer je rakouský spisovatel a novinář. Narodil se 19.května 1960 ve Vídni. Vystudoval dějiny umění a pedagogiku. Po absolutoriu v roce 1985 působil jako novinář, a pak psal pro nově založený deník Der Standard, kde od roku 1989, pod pseudonymem „Dag“, psal sloupky a zprávy ze soudů. Jeho první hra „Zázračné cvičení" měla premiéru v lednu 2015 krátce poté, co ji v roce 2014 napsal. Tato minimalistická hra se třemi postavami, neustále bojujícím manželským párem a jejich párovým terapeutem byla inspirována přímo jedním psychosociálním poradenstvím, které Glattauer v roce 2010 navštívil. V roce 2007 získal za román Dobrý proti severáku rakouskou literární cenu.

Hrají: Lenka Jánková, Ondřej Broulík, Václav Novák

Režie: Ondřej Broulík

 

Pořadatel