Předprodej byl ukončen

Juri kosmonaut – host Divadla bratří Formanů ve Dvoře Králové
DIVADLO / Představení

Juri kosmonaut – host Divadla bratří Formanů ve Dvoře Králové

čtvrtek 9.5.2019 od 15:00
Pivovar Tambor, Dvůr Králové nad Labem

O akci

Divadlo bratří Formanů a jejich nejnovější představení DEADTOWN zahajuje svojí divadelní sezónu 2019 ve Dvoře Králové nad Labem v areálu Pivovaru TAMBOR jako součást oslav 10. výročí založení pivovaru TAMBOR. Doprovodným programem těchto oslav zejména pro děti a rodiče bude také představení divadla Giorgia Bertolottiho s jeho vesmírnou lodí, pod názvem JURI KOSMONAUT.
 

V průběhu čtyř dní od 8. 5. 2019 do 11. 5. 2019 bude odehráno devět představení.
 

Kapacita jednoho představení je max. 45 míst.

Základní charakteristiky představení jsou: absence gravitace, samota, hrdinství, (zoufalství), ale hlavně touha snít. Juri je intergalaktický průzkumník, který objevuje nové planety a možná i nové formy života. Je to statečný muž, hrdina, mezihvězdný kosmonaut! Nebo možná to je pouze to, co v něm lidé chtějí vidět, protože je klaun.
 

Publikum se stává speciální posádkou vybranou právě pro toto dobrodružství. Vstupuje do vesmírné lodi, ve které prozkoumá širý nekonečný vesmír a právě Juri publikum cestou provede. V tomto představení chtějí Giorgio Bertolotti a Petr Forman také prozkoumat svět projekcí, animací a video mappingu, který je pro autory velkou a stimulující výzvou, a to především kvůli jejich touze zapojit ho do vyprávění příběhu tak, aby se publikum cítilo být součástí opravdové cesty vesmírem.