Předprodej byl ukončen

SDK.Europe - Světový taneční festival na koupališti Riviéra
FESTIVAL / KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B / Děti / Sport / Tanec / Umění

SDK.Europe - Světový taneční festival na koupališti Riviéra

1. – 6. července 2019 od 17:00
Koupaliště Riviéra, Brno

O akci

SDK Europe - Street Dance Kemp: 15. ročník jednoho z největších tanečních mítinků na světě letos poprvé v Brně!

Ten nejlepší začátek prázdnin v Brně vás čeká na koupališti Riviéra, od 1. do 6. července 2019 ho od rána až do noci zaplní světová taneční špička a tanečníci z více než 30 států!

Přijďte si užít letní festivalou atmosféru s mezinárodní účastí DJs, tanečními jamy, 100 tanečními workshopy, tanečními souboji a after párty každý den!

Těšit se můžete na unikátní podívanou z tribuny na finále světového poháru ve street dance, reprezentace jednotlivých států se mezi sebou utkají v 10 tanečních stylech (breakdance, hip hop, house, dancehall, locking, krump, vogue, popping, new style hustle, waacking), a taky v hlavním souboji crew na crew v sobotu 6. 7. od 15:00 hod., kterým celý kemp vrcholí.

Vstupenka zahrnuje celodenní vstupné na nově zrekonstruované koupaliště Riviéra. Možnost zvýhodněné vícedenní vstupenky.

Novinkou 15. ročníku je SDK Miracle Show - taneční hvězdy z Japonska, USA, Francie a dalších předvedou to nejlepší ze svého umění a tanečního stylu s živou kapelou v unikátní dance & music live show v pátek 5. 7. od 20:00 hod.

 

 

Více informací

www.sdkeurope.com

Jak to bude probíhat na Riviéře v době festivalu?

Od 9:00 do 18.00 hod. (sobota 6.7. do 14.00) mají volný přístup do celého areálu koupaliště i festivalu návštěvníci festivalu (vlastní festivalova SDK brána), ale i běžní návštěvníci koupaliště.

Od 18.00 hod. (sobota 6.7. od 14.00) je SDK aréna s exkluzivním programem uzavřena pouze pro diváky se vstupenkou nebo účastníky tanečních workshopů. Vstup běžným návštěvníkům koupaliště nebude na exkluzivní program vstup umožněn. (Nelze kombinovat vstupenku na koupaliště a vstupenku na festival např. doplatek nad rámec vstupného na koupaliště apod.).

Od 21.00 hod. je koupaliště zavřeno, běžní návštěvníci koupaliště jsou již mimo areál (vstup do bazénu je do 20.00) a nelze se pohybovat mimo zónu festivalu. Po skončení programu na SDK areně pokračuje program party v zóně festivalu.

 V ceně SDK vstupenky je:

  • exkluzivní večerní program (v sobotu 6.7. již od 15.00) na SDK aréně
  • celodenní vstupenka na koupaliště (od 9.00 hod.)
  • unikátní podívaná na program světového tanečního festivalu (soutěže, workshopy, doprovodný program) a využití služeb festivalu i celého areálu během dne
  • vstup na after párty

Vstupné na after párty po 22.30 hod. činí 100 Kč vyjma pondělí 1.7., kdy je vstupné 100 Kč již od 21:00 hod.

Děti do 5 let včetně mají vstup zdarma. Od 6 do 14 let včetně za poloviční cenu.

Právo na změny programu vyhrazeno.