Předprodej byl ukončen

Za hipíky a buddhisty do Himaláje
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj

Za hipíky a buddhisty do Himaláje

pátek 15.3.2019 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

V horách se zdá, že je tak jednoduché meditovat, ráno se probouzet s vycházejícím Sluncem a dýchat čerstvej vzduch, stopovat, nechat se unášet okamžikem, jammovat v ášramech a zpíváním manter pochopit stará učení, poznávat lidi z celého světa, a přitom za to neutratit moc peněz.
Anebo se vydat do nepálské džungle a nechat se nachytat tygrem, navštívit místo s nejvyšší koncentrací hašiše na světě, půjčit si motorku v období monzunů, skončit v indické nemocnici kvůli otravě, stihnout rande na druhý straně Indie či meditovat s mnichy pod stromem v Bodhgaye, kde dosáhl Buddha nirvány.. O tom jsem vždycky snil!

Nečekejte výpravu po turistických značkách. Bude to o spontánním jednání, o přežívání v divočině, o lidských příbězích, o hipících a filozofii hinduismu, o józe, meditaci a hledání cesty do svého nitra.

Navštívená místa: Himachal Pradesh (Dharamshala, Mandi, Manali, Kasol), Uttarákhand (Haridvár, Déhrádún, Nainital), Bihár (Bodhgaya), Nepal (Bardiya National Park, Káthmándú)

Cestovatelská projekce popisuje příběh zvídavého studenta, který si prostě řekl, že se vydá na mírně sebevražednou cestu do indické Himálaje, za prapůvodní myšlenkou východní filozofie a s nejmenším tušením o tom, co ho tam čeká. Z jistého důvodu však lehce proplouvá vším, co se mu připlete do cesty..

Přednáší Sebastian Prax