Předprodej byl ukončen

Festival jídla Barevnost chutí
FESTIVAL / Gastro

Festival jídla Barevnost chutí

sobota 21.9.2019 od 9:00
EA Business hotel, Jihlava

O akci

O akci

Heslo? PODZIM. Již potřetí startujeme v sobotu 21. května 2019 festival,na kterém najdete to nejlepší z pravého street foodu i špičkové gastronomie!

Co jsme si pro Vás připravili? Tentokrát ochutnávkové porce v hodnotě 10 - 30CZK, dále zcela nové prodejní stánky s exklusivní nabídkou. 

A zamakali jsme i na programu. Tentokrát, když to vyjde, tak celá akce bude na nádvoří a v parku Stříbrné terasy. Pokud bude ošklivě, přestěhujeme to do kongresového centra. 

Těšíme se na Vás

Tým Barevnosti chutí

Co je dobré vědět?

Děti do 15ti let, senioři a lidé ZTP vstup zdarma. Vstupné na místě 100CZK. Přeprodej je na webu, nebo na předprodejních místech. VYUŽIJ ZVÝHODNĚNÉ KAMPANĚ 1+1, která běží až do 20. září do 12:00. Koupíš jednu vstupenku za stovku a máš vstup pro dva!

Forma placení: NFCtron platební systém. www.nfctron.com

1. Na čip si nabijete jakoukoliv částku. 2. Doporučujeme nabít minimálně za 1000 Kč pro vaše pohodlí. 3. Na pokladně si můžete dobíjet i platební kartou. 4. Co nevypotřebuje to vám vrátíme. 5. Pomocí QR kódu + webové adresy na účtence, kterou obdržíte na pokladně budete moci kontrolovat vaše zůstatky na čipu 6. Zůstatek můžete ověřit také na kontrolním kiosku u dobíjecího stanu 7. Zůstatek vám budou oznamovat i všichni prodejci.

Více informací na www.barevnostchuti.cz