Předprodej byl ukončen

Festival Kafe&Jazz 2019
FESTIVAL / KINO / PROJEKCE / KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Film / Gastro / Hudba – Blues, Folk / Country, Jazz, Klasika, Worldmusic / Umění – Design

Festival Kafe&Jazz 2019

14. – 15. června 2019 od 17:00
Bojiště Trutnov, Trutnov

O akci

Festival Kafe&Jazz 2019 se zaměřuje především na fenomén kávy, kavárnictví a pražíren a také na hudbu dotýkající se jazzu a jeho fúzí.

V rámci této události bude připraven epesní hudební program: Ondřej Havelka and his Melody Makers, The Abs, Sirsch, Jay Delver, Shum Davar, Jazzinec Q, Cabaret Maňana (dj´s) a další.

Cílem tohoto festivalu je představit veřejnosti rozdílné přístupy v přípravě kávy, trendy v kavárenství a zajímavosti z kavárenského světa, a také návštěvníky vzdělávat.
Vybrané pražírny z různých koutů ČR budou prezentovat svá kávová portfolia a baristický um v rámci řízeného vystoupení na „Coffee stage“, která bude rozdělená na 2 stanoviště: „Brew bar“ a „Espresso bar“.

Těšit se můžete na tématickou výstavu, workshopy, přednášky, promítání a také na stánky s vynikajícím občerstvením, kávový market, antikvariát a mnohé další.

V rámci sobotního vstupného budete moci vypít tolik kávy, kolik se do vás vejde:)

Těšíme se na Vás na Bojišti!

Vystupující

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers (CZ) – web