Akce byla zrušena

CHCUpivo a zážitek vol.4
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / TANEČNÍ PARTY / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

CHCUpivo a zážitek vol.4

středa 17.4.2019 od 18:00
Naprotinaproti, Brno

O akci

CHCEŠ SI PIVO NÁLEŽITĚ UŽÍT A POCHOPIT HO OD ZÁKLADŮ?
PIVNÍ ZÁŽITEK JE TADY PRO TEBE! 

Další z pokračování dlouho připravovaného zážitkového programu, který je vhodný pro každého, kdo má rád pivo. Pojali jsme ho na toto odvětví dost netradičně a hravě.

Výsledkem není jen klasická ochutnávka, ale exkluzivní program spojený s názornými částmi jako je simulace studeného chmelenívymražování silného pivaochutnávka sladůsoutěž a další.

Každou z těchto činností si na degustaci sám/sama vyzkoušíš a pivovarnictví Tě pohltí jako nikdy dřív.

Krom toho je akce spojena s degustací 7 výběrových vzorků piva, které na sebe navazují a korespondují s celým 150 minutovým populárně-naučným programem. Tento program nemá v ČR obdoby, je vhodný i pro úplné laiky, ale i pro pokročilé pivaře. 

S námi je pivo opravdu pro každého, tak ho pojď zažít!

Kapacita programu je pro 30 hostů.
Cena je 799,- na osobu, nebo výhodné vstupné pro dva za 1499,- .

Každý návštěvník od nás obdrží Degustační deník pro pivo, díky kterému může pokračovat v objevování ještě dlouho po skončení akce. (www.degustacnidenik.cz)

Vstupenky jsou k dispozici pouze v předprodeji, nebo směnitelné pomocí dárkových poukazů (nutno rezervovat alespoň 10 dní předem na objednavky@chcupivo.cz nebo přes FB stránky)

Těšíme se na Vás,
Pac a pivo
MatějVendy a Happy alias CHCUpivo

www.chcupivo.cz

Více informací

Informace pro účastníky:

Pro správný zážitek z degustace se alespoň hodinu před začátkem vyvarujte kouření a pachově intenzivních míst, stejně tak i výrazným jídlům. Na degustaci se prosím NEvoňte! Ideální je procházka v přírodě, osobně doporučujeme jít k nám pěšky procházkou a pít hodně vody. 

Degustace probíhají v Brně na ulici Jana Uhra a prostor je označen krásným velkým štítem  "Naproti". S sebou nepotřebujete nic krom dobré nálady, všechno ostatní (vč. ještě lepší nálady) obstaráme my.

Po degustaci tak nemusíš utíkat domů, ale můžeš se s námi zdržet na další pivo a povídání, nebo pokračovat v ochutnávání ve stejně rozmanitém světě absinthu. 

Vyhrazujeme si právo na změnu stylů v nabídce, při zachování tématu akce.