Předprodej byl ukončen

Stromboli, Roman Dragoun
KONCERT / Hudba – Rock

Stromboli, Roman Dragoun

sobota 20.7.2019 od 19:00
Zámecký Amfiteátr, Buchlovice

O akci

Česká alternativní hudební skupina Stromboli a skladatel, hudebník Roman Dragoun přijedou v druhé polovině července do Buchlovic do Zámeckého amfiteátru.

Pravděpodobně každý ví, že na začátku byla existence kapely Stromboli pouze jako příležitostná záležitost několika hudebníků, kteří se ale primárně věnovali zcela jiným projektům. Dokonce v úplném počátku byla kapela sestavena čistě ku příležitosti jednoho jediného koncertu a to na festivalu Jazz Praha v roce 1985.

V tu dobu ani Michal Pavlíček netušil, že tehdy dal za vznik jedné z nejprogresivnějších rockových kapel 80. let, která měla přesah do jazzu, funku a tak jí považujeme za tzv. "novou vlnu rocku". A právě Michal byl hlavním pilířem Stromboli už od začátku, kytarista kapely Pražský výběr, který ve Stromboli stále působí. Zásadní roli pro následné pokračování Stromboli hraje také zpěvačka Bára Basiková, která v kapele figuruje dodnes a její vokál je základním stavebním kamenem Stromboli produkce.

V podstatě ihned po oficiálním založení kapely byly Stromboli velice sledovaným projektem, který vydává několik alb a hraje koncert za koncertem. Ve Stromboli mimochodem působil i Roman Dragoun, český zpěvák a skladatel. A právě Roman Dragoun bude 20. července v Zámeckém amfiteátru v Buchlovicích hudebním doprovodem kapely Stromboli a tak je možné, že uvidíme i společné pasáže.

Vystupující

Stromboli (CZ) – fb Roman Dragoun (CZ) – web

Více informací

Více informací na www.vichr.cz