Předprodej byl ukončen

Cesta k sobě pomocí Ayahuascy, Pobytu ve tmě a Sebereflexe
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj

Cesta k sobě pomocí Ayahuascy, Pobytu ve tmě a Sebereflexe

středa 24.4.2019 od 19:00
Kavárna co hledá jméno, Praha

O akci

Narodil jsem se na jižní Moravě a prožil jsem poměrně extrémní období dospívání. Již ve 12 letech jsem se chytl špatné party a začal pít, kouřit, rvát se na fotbale, měl jsem problémy se zákonem a sociálka mě málem vzala rodičům.

 

Velká změna přišla v 16 letech, kdy mě inspiroval zpěvák/rapper Revolta, díky kterému jsem se nad sebou a svým životem poprvé zamyslel, změnil jsem životní styl, začal jsem cvičit a zajímat se o osobní rozvoj.

 

V 18 mi doktoři našli vadu na srdci, což pro mě byla největší životní lekce a uvědomění, že dnes tady jsem, ale zítra už být nemusím. Dostal jsem "druhou šanci", uzdravil se, začal jsem podnikat a už ve 21 letech jsem dosáhl životního stylu, po kterém jsem vždy toužil a který si přeje naprostá většina mladých lidí. Ovšem pak jsem si prošel něčím, co lidé nazývají osobní vyhoření. Pro mě to byl jeden z nejdůležitějších a nejhodnotnějších momentů v životě. Uvědomil jsem si, že mým životním smyslem není nahromadit co nejvíce peněz, ale být šťastný a dělat to, co doopravdy miluji a pomáhat k tomu i dalším lidem.

 

O Ayahuasce jsem se dozvěděl již před čtyřmi lety. Po třech letech jsem ucítil její volání a poprvé jsme se setkali pár desítek kilometrů od místa, kde jsem se narodil. Od prvního setkání jsem ucítil, že tohle je směr, kterým mé srdíčko touží jít. Ve tmě jsem se setkal tváří v tvář s ďáblem a měl lucidní sny. Po několika ceremoniích, pobytu ve tmě a dalších spirituálních prožitcích jsem objevil část sebe sama, o které jsem ani nevěděl, že existuje.

 

Budu s Vámi sdílet můj příběh, zkušenosti, uvědomění a také bolesti, zkoušky a trápení, kterými jsem si na mé cestě prošel. Během přednášky bude dostatek prostoru pro Vaše dotazy na cokoliv, co Vás bude zajímat.

 

Místo: Kavárna co hledá jméno

Datum: 15.4.2019

Čas: 19:00 - 21:00

 

TĚŠÍM SE NA VÁS :)))