Předprodej byl ukončen

Incite(USA) Richie Cavalera + Sworn Amongst(UK) + Head2Down
KONCERT / Hudba – Metal

Incite(USA) Richie Cavalera + Sworn Amongst(UK) + Head2Down

středa 1.5.2019 od 19:00
Southock Rock Café, Jablunkov

O akci

Ve středu 1.5.2019 Rock Café Jablunkov Jablunkovský klub zažije na vlastní kůži hudební smršt RICHIEHO CAVALERY !!! Syn slavného muzikanta MAXE CAVALERY frontmana SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY, KILLER BE KILLED, NAILBOMB & ex – SEPULTURA příjíždí se svou kapelou INCITE vrátit úder v roli headlinerů po úspěšném představení v roli předkapely hvězdných Six Feet Under, Ill Nino nebo Ektomorf.

Na podporu svého posledního alba „Built to Destroy“ vydaného počátkem letošního roku, na kterým se mimojiné podíleli Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Suicide Silence) a Zeuss (Rob Zombie, Hatebreed), přijíždějí INCITE i do jablunkova na tour ji doprovodí britský metalcore SWORN AMONGST a HEAD2DOWN.

Druhá kapela, která nás rozseká napadrť, budou britští SWORN AMONGST, pětihlavá metalová saň, která koncertovala po boku takových veličin jako Annihilator nebo Gama Bomb. Svým novým albem „Under A Titan Sky“ překročili thrashový rámec a vytvořili svůj unikátní zvuk zahrnující různé styly v rámci žánru.

Jako třetí support na tour se přestaví slovenký HEAD2DOWN se svým alternativním pojetím metalu. Představí průřez celou svou tvorbou, převážná část bude však věnovaná poslednímu albu „3/Orion“.

 

Vystupující

Incite (US) – fb Sworn Amongst (GB) – fb Head2Down (SK) – fb