Předprodej byl ukončen

Majáles Jindřichův Hradec
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Majáles Jindřichův Hradec

pátek 10.5.2019 od 19:00
Kulturní centrum Jitka, Jindřichův Hradec

O akci

Tradiční Majáles Jindřichův Hradec 2019 se blíží!!

Tradičně ve 13:00 odstartuje majálesový průvod městem od Gymnázia Vítězslava Nováka, který pokračuje až na Náměstí Míru.
Volba královny proběhne večer v KC Jitka.

Večerní "téměř vegetariánský" program:

POLETÍME? 
Banjo punk a turbošansón. Po třetí písničce zjistíte, že je milujete celý život.
O kapelu, která bezpečně a jistě letí k pomyslné špičce české hudební scény je takový zájem, že na jejich koncertech bývá po celé republice narváno. Loni na jaře vydali novou desku „Chce to hit!“, se kterou pilně koncertují. V minulém roce dvakrát za sebou vyprodali brněnskou Flédu. Do klubu Rock Café v Praze nebyly lístky už měsíc dopředu, a tak se narychlo přidal druhý koncert v Malostranské Besedě, který se také vyprodal. V létě 2017 hostovali na turné s Divokým Billem a slavili opravdu velký úspěch. Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto. A není divu. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. I vy se budete smát, výskat, tančit
nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém. Kladou totiž důraz na vtipné, poetické a přímočaré texty.
S nimi se rozhodně nudit nebudete, už jen pro to netradiční nástrojové obsazení, se kterým kapela zvládá výtečně punk stejně jako jazz. Kapela dokáže strhnout publikum jak v komorním klubu, tak na hlavní scéně největších tuzemských festivalů.

BRUTÁLNÍ JAHODA 
Po krátké pauze se Brutální Jahoda vrací na pódia! Nové songy, nová show, stará sestava. Své třetí turné rozjede kapela na jaře 2019 s kapelou Zelenina. Více na:

ZELENINA 
Zelenina vyráží po půlroční pauze na jarní turné "Druhý Rande" společně s Brutální Jahodou.
Na koncertech zazní songy ze stále aktuálního alba "Karma" i starší singly.

Vystupující

Poletíme? (CZ) – web / web Brutální Jahoda (CZ) – web Zelenina (CZ) – web