Předprodej byl ukončen

Severozápadní Afrika autobusem (Hesounová + 3 hosté)
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj

Severozápadní Afrika autobusem (Hesounová + 3 hosté)

pondělí 22.4.2019 od 18:00
Kavárna dobrodruha, Praha

O akci

“UNFOLDING AFRICA”|

Jsme studenti alternativní pedagogiky v Dánsku. Právě jsme se vrátili ze čtyřměsíční studijní cesty přes západní Afriku, která je součástí našeho studijního programu. Koupili jsme autobus, který jsme přestavěli ve stylu karavanu a jeli přes šest zemí západní Afriky, konkrétně Maroko, Západní Saharu, Mauritánii, Senegal, Gambii a Guinea-Bissau, ujeli jsme 20 000 km a přes všechny komplikace jsme zpět!
Máme za sebou 4 měsíce poznávání, zážitků, příběhů a dobrodružství západní Afriky.
Umíš si představit život 14 lidí v autobuse, střet dvou odlišných realit, stopování, výzkumy a poznávání nejrůznějších témat a problémů naší doby týkajících se politiky, náboženství, kultury, migrace, vzdělávání, životního prostředí atd. v Západní Africe.

Jak blízko je vlastně ve skutečnosti Afrika? Jak stereotypy formují naše myšlení? Jak moc se liší naše privilegia a životní hodnoty? Jaká je reakce a následek každé naší akce? A Jak moc jsme si vlastně podobní?
Pokud tě zajímá cestování za poznáním a nízkým rozpočtem za cílem poznání života lidí odlišné každodenní reality a naše dobrodružství a znalosti, neváhej a přijď na naši přednášku obohacenou několika interaktivními workshopy.

Více informací

Přednáší:

Natálie Hesounová

Alfonso Alejandro Alcolea

Joel Moreno

Gabija Jefimovaite