Předprodej byl ukončen

CHCUpivo a zážitek vol.4
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / TANEČNÍ PARTY / WORKSHOP / LEKCE / Gastro / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show

CHCUpivo a zážitek vol.4

čtvrtek 23.5.2019 od 18:00
VIBE club, Brno

O akci

Chceš si pivo náležitě užít a pochopit ho od základů? ​Pivní zážitek je tady pro Tebe!

Další z pokračování dlouho připravovaného zážitkového programu, který je vhodný pro každého, kdo má rád pivo. Pojali jsme ho na toto odvětví dost netradičně a hravě.

Výsledkem není jen klasická ochutnávka, ale exkluzivní program spojený s názornými částmi jako je simulace studeného chmelení, vymražování silného piva, ochutnávka sladů, soutěž a další.

Každou z těchto činností si na degustaci sám/sama vyzkoušíš a pivovarnictví Tě pohltí jako nikdy dřív.

Krom toho je akce spojena s degustací 7 výběrových vzorků piva, které na sebe navazují a korespondují s celým 150 minutovým populárně-naučným programem. Tento program nemá v ČR obdoby, je vhodný i pro úplné laiky, ale i pro pokročilé pivaře.

S námi je pivo opravdu pro každého, tak ho pojď zažít!

Kapacita programu je pro 30 hostů.
Cena je 749,- na osobu, nebo výhodné vstupné pro dva za 1399,- .

Každý návštěvník od nás obdrží Degustační deník pro pivo zdarma, díky kterému může pokračovat v objevování ještě dlouho po skončení akce.

Vstupenky jsou k dispozici pouze v předprodeji, nebo směnitelné pomocí dárkových poukazů (nutno rezervovat alespoň 10 dní předem na chcupivo@chcupivo.cz nebo přes FB stránky)

Těšíme se na Vás,
Pac a pivo
Matěj, Vendy a Happy alias CHCUpivo

Více informací

Informace pro návštěvníky:
Pro správný zážitek z degustace se alespoň hodinu před začátkem vyvarujte kouření a pachově intenzivních míst, stejně tak i výrazným jídlům. Na degustaci se prosím NEvoňte! Ideální je procházka v přírodě, osobně doporučujeme jít k nám pěšky procházkou a pít hodně vody.

Degustace probíhá v Brně na ulici Starobrněnské a prostor je označen krásným velkým štítem "VIBE". S sebou nepotřebujete nic krom dobré nálady, všechno ostatní (vč. ještě lepší nálady) obstaráme my.

Po degustaci tak nemusíš utíkat domů, ale můžeš se s námi zdržet na další pivo a povídání.

Vyhrazujeme si právo na změnu stylů v nabídce, při zachování tématu akce.