Předprodej byl ukončen

Znojmo v pohybu 2019
FESTIVAL / KONCERT / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / WORKSHOP / LEKCE / Hudba / Děti / Sport

Znojmo v pohybu 2019

sobota 15.6.2019 od 9:00
Načeratický kopec, Znojmo

O akci

Nový festival Znojmo v pohybu je sportovně-zábavní akce, kterou si užijí všechny věkové kategorie. Hlavním bodem jednodenního festivalu je závod družstev v modifikovaném orientačním běhu. Na trati dlouhé 5,5 kilometrů čeká na závodníky několik záludných překážek, které otestují jak jejich dovednosti a znalosti, tak schopnost spolupracovat jako tým. Účastníci budou střílet ze vzduchovky, společně překonávat překážky od WILD MONKEY a čekají je také vědomostní soutěže. Závodí se v rodinných týmech rozřazených do kategorií podle počtu dětí v rodině (jedno; dvě; tři a více dětí).

„Na festivalu chceme ukázat v Česku méně tradiční sporty a jejich krásu, podpořit v dětech, ale i v dospělých týmového ducha a schopnost táhnout v rodině za jeden provaz. Hlavní myšlenkou je to, aby rodiče a děti sportovali dohromady, stali se týmem, odnesli si z festivalu společný zážitek a brali sport jako zábavu.“ Zmiňuje hlavní poslání festivalu organizátor akce Tomáš Winkler.

Účastníci hlavního závodu koupí startovného navíc přispějí znojemské pobočce neziskové organizace ADRA, která dlouhodobě poskytuje pomoc osobám, které se nacházejí v nesnadné životní situaci, potřebují podporu druhých a strádají po psychosociální stránce.

V rámci festivalu si návštěvníci vyzkouší nejrůznější pohybové aktivity. Bojové sporty, americký fotbal, gymnastiku, střelbu, atletiku, zorbing a mnoho dalšího. Na programu jsou ukázky jednotlivých sportů, taneční vystoupení, sportovní a motivační talk shows, soutěže, workshopy a vystoupení hudebních interpretů.

Potvrzení hosté: Pod vlivem FOODOO, Znojmo Knights, stepařská skupina No feet, Life is skill, Gladork Gym, Mighty Shake, Marcus REVOLTA a další.

 

 

Více informací

Harmonogram závodu:

9:00 - 14:00 Registrace týmů

9:30 - 15:00 Závod

14:15 Poslední start​

Na závod je možné nastoupit libovolně v průběhu dne. Předpokládaná délka závodu je cca 90 minut.

 

Účastníci závodu mají v ceně startovného již započítaný vstup na celodenní festival. Nezávodící návštěvníci festivalu si mohou vstupenky zakoupit přímo na místě nebo online na www.smsticket.cz/festivalznojmovpohybu/

 

Více informací na www.znojmovpohybu.cz

Facebook: facebook.com/znojmovpohybu