Předprodej byl ukončen

Festival Znojmo v pohybu 2019
FESTIVAL / KONCERT / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Rock / Děti / Sport

Festival Znojmo v pohybu 2019

sobota 15.6.2019 od 9:00
Načeratický kopec, Znojmo

O akci

Na festivalu Znojmo v pohybu vás čeká nejen bohatý sportovní program pro celou rodinu, ale i vystoupení známých (i těch méně známých) hudebních interpretů. Po celou dobu trvání festivalu budou v provozu dvě stage, na kterých nebude o zábavu nouze. Těšit se můžete na super festivalový den plný sportovních workshopů, vystoupení, soutěží pro malé i velké, motivačních a sportovních talk shows, hudby a nekončící zábavy.

Potvrzení hosté: Pod vlivem FOODOO, Znojmo Knights, stepařská skupina No feet, Life is skill, Gladork Gym, Mighty Shake, Marcus REVOLTA a další.

Pokud chcete se svou rodinou soutěžit v hlavním závodu, registrujte se nákupem startovného na www.smsticket.cz/znojmovpohybu/

Více informací

„Na festivalu chceme ukázat v Česku méně tradiční sporty a jejich krásu, podpořit v dětech, ale i v dospělých týmového ducha a schopnost táhnout v rodině za jeden provaz. Hlavní myšlenkou je to, aby rodiče a děti sportovali dohromady, stali se týmem, odnesli si z festivalu společný zážitek a brali sport jako zábavu.“ Zmiňuje hlavní poslání festivalu organizátor akce Tomáš Winkler.

V rámci festivalu si návštěvníci vyzkouší nejrůznější pohybové aktivity. Bojové sporty, americký fotbal, gymnastiku, střelbu, parkour, atletiku, zorbing a mnoho dalšího. Na programu jsou ukázky jednotlivých sportů, taneční vystoupení, sportovní a motivační talk shows, soutěže, workshopy a vystoupení hudebních interpretů. „V provozu plánujeme mít celý den dvě stage. Jednu spíše pro workshopy a sportovní představení, druhou – větší pro kapely a hudebníky“, popisuje dále chystaný festival manažer doprovodného programu Ondřej Lidmila.

www.znojmovpohybu.cz

facebook.com/znojmovpohybu