Předprodej byl ukončen

Gaia Mesiah & TTIOT | Open-air
KONCERT / Hudba – Rock

Gaia Mesiah & TTIOT | Open-air

sobota 10.8.2019 od 17:00
Letní kino Strážnice, Strážnice

O akci

Peacock in da Park dospěl do svého druhého ročníku a opět se máme na co tešit. Do Strážnice totiž poprvé zavítá dnes již legendární crossover rock pecka GAIA MESIAH, která vydala po 11 letech novou desku EXCELLENT MISTAKE, doprovodí je THE TRUTH IS OUT THERE, kteří jsou naopak ve Strážnici staří známí a přivezou nám také své zbrusu nové album ALL LITTLE REVOLUTIONS. Samozřejmě se dočkáme i dalších kapel, afterparty a nevšedních gastro zážitku. Více informací na našem webu a na facebooku! 
 

 

Vystupující

Gaia Mesiah (CZ) – web

Více informací

Gaia Mesiah - o kapele
Kapela Gaia Mesiah vznikla v roce 2001 poté, co se potkaly v revivalu Rage Against The Machine zakládající členky - kytaristka Santa Morella a bubenice Míša M. Záhy našly i frontmanku - Marku Rybin, jejíž hlasový rejstřík a pódiová show s atletickými prvky nemá obdoby. Sestavu doplnil australský baskytarista Josh Stewart. Styl, který v sobě zahrnuje rock, metal, pop, funky, reggae, latinu a dokonce i country music, si brzy našel své skalní fandy a kapela se začala objevovat na prestižních festivalech a vyprodávat kluby po celé republice.

První album "Gaia Mesiah" natočili a vydali svépomocí v roce 2003, o rok později vyšel dvoupísňový singl "More Warriors/Black Bridge". V roce 2005, již pod vydavatelstvím Universal Music, vyšlo úspěšné album "Ocean" a v roce 2007 "Alpha Female", jehož producentem byl světoznámý hudebník Jaz Coleman, kterého okouzlila jiskřící energie kapely. Na jaře 2008 ohlásila Gaia Mesiah přerušení činnosti a poté vyšlo live album "Thank You Dr. Beat" (rovněž Universal Music).

Během přestávky se všichni členové věnovali jiným hudebním projektům, aby se v roce 2016 na podzim sešli na velmi úspěšném comebackovém turné a zjistili, že v jejich spolupráci se snoubí respekt s novými zkušenostmi hudebními i lidskými. Bylo to magické. V roce 2017 proběhlo další turné - TeleporTour, vznikl videoklip k nové písni Sílu! a kapela začala pracovat na nové desce.

Výsledek Album "Excellent Mistake" vychází 1. února 2019 pod hlavičkou Warner Music a vzápětí začíná Excellent Mistake Tour, na kterém skupina zavítá do 18 klubů.
 

The Truth Is Out There - o kapele
Tato ostravská parta má odehráno přibližně 300 koncertů po celé České republice, ale i Slovensku, Anglii nebo Polsku. Mezi největší úspěchy patří předskakování hudebním velikánům (Killswitch Engage, Bring Me The Horizon, The Qemists) a hraní na předních českých festivalech, jako jsou Rock For People, Brutal Assault, Colours Of Ostrava, Mighty Sounds. Kapela má natočených několik videoklipů, na vlastní náklady vydala dvě EP "The Truth Is Out There“ (2011) a "Strange Game…“ (2013) a dvě plnohodnotná alba „Lighthouses“ (2015) a "All Little Revolutions" (2019). Přdevším díky neskutčně energickým koncertům si tato parta získala širokou fanouškovskou základnu a taky velice slušné renomé i mezi hudebními kritiky.