Předprodej byl ukončen

Go Freedom LIVE - Raego, Jirka Charvát, Marek Kořán
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Go Freedom LIVE - Raego, Jirka Charvát, Marek Kořán

úterý 25.6.2019 od 18:30
Etnosvět, Praha

O akci

Raego, Jirka Charvát a Marek Kořán. To je našlapaná trojice, kterou přivítá Tomáš Adam ve své rozvojové talkshow Go Freedom LIVE. Jediná talkshow, která inspiruje, dovádí k zamyšlení a rozesmívá. 

3 hosté, 3 přednášky, kopec zábavy a myšlenky hodné ke sdílení. Atmosféra, která zapálí tvůj oheň a dodá inspiraci k tomu co Tě opravdu v životě baví.

Raego patří k TOP umělcům. Je velmi multifunkční v hudbě a uspěl vedle ČR také v USA. Mimo své tvorby také moderuje a přednáší. Za jeho úspěchem je ovšem velmi silný příběh, který s námi bude Raego sdílet. 

Jirka Charvát patří mezi TOP stand up komiky, který se po vykouření halucinogení žáby zcela rozvinul. Zahodil masky a dnes zábavně inspiruje. Vtipně hovoří nejen o životě a stojí za to ho vidět. Neznám moc bránic, které by vydrželi se nesmát, kdy Jirka mluví.

Marek Kořán je teprve 12 letý velmi odvážný mladík jehož odvaha je obří. Konec konců díky tomu se v jeho ranném věku potkal již z mnoha známými osobnostmi a vnímá narozdíl od svých vrstevníků, že to jsou normální lidé. 

Tak doraž. Místa jsou omezená a pokud neznáš Go Freedom, tak je potřeba tuto partu v čele s Tomášem Adamem poznat. 

Těšíme na Tebe!

 

Více informací

www.gofreedom.cz

 

Další akce pořadatele

Koncert TÉMA.TA Tomáš Adam & hosté - 21.5.2022 od 19:00, M4 Music Bar, Praha

Hudbou po úrovních vědomí - 31.3.2023 od 19:00, Komunitní centrum Unitaria, Praha

Go Freedom HYPE - 21.6.2023 od 19:00, Komunitní centrum Unitaria, Praha