Předprodej byl ukončen

Letní kino: Bohemian Rhapsody
KINO / PROJEKCE / Film

Letní kino: Bohemian Rhapsody

sobota 31.8.2019 od 20:15
AMFI Ostrava-Poruba, Ostrava

O akci

AMFIFEST 2019- Letní kino

Bohemian Rhapsody
Životopisný / Drama / Hudební
Velká Británie / USA, 2018, 134 min
 

Režie: Bryan Singer, Dexter Fletcher

Scénář: Anthony McCarten

Kamera: Newton Thomas Sigel

Hudba: John Ottman

Hrají: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Allen Leech, Tom Hollander, Mike Myers, Aaron McCusker, Meneka Das, Ace Bhatti, Priya Blackburn, Dermot Murphy, Dickie Beau, Tim Plester, Jack Roth, Max Bennett, Neil Fox-Roberts, Kieran Hardcastle, Bruce Mackinnon, Michelle Duncan, Matt Greenwood, Jess Radomska, Philip Andrew, John Ottman, Adam Lambert, Freddie Mercury (a.z.)

Producenti: Graham King, Jim Beach

Střih: John Ottman

Scénografie: Aaron Haye             

Kostýmy: Julian Day

 

Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě. Snímek mapuje raketový vzestup nekonvenční skupiny prostřednictvím jejich revolučního zvuku a ikonických písní, jako jsou „We Will Rock You“, „We Are the Champions“ nebo právě „Bohemian Rhapsody“. Jejich příběh začíná bleskovým startem, pokračuje neřízenou životní spirálou a vrcholí nezapomenutelným, strhujícím vystoupením na koncertu Live Aid v roce 1985. Na jeho pódiu Queen v čele se rtuťovitým Freddiem předvedli jednu z největších show v historii rocku. Jejich hudba byla a stále je ohromnou inspirací pro celý svět.

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Vstupenky nejsou na konkrétní číslovaná místa. Diváci se po příchodu do amfiteátru usadí libovolně, kde bude volno.
  • Doporučujeme sledovat naše weby a facebookové stránky – Akordu i Pokladu, kde budeme zveřejňovat další aktuální důležité informace a instrukce pro návštěvníky letních akcí v AMFI.
  • Po odehrání 30 minut představení není nárok na vrácení vstupného.
  • V blízkém okolí Letního kina v Porubě je omezená kapacita parkovacích míst, doporučujeme použít MHD. Nejbližší velké parkoviště pro mimoostravské návštěvníky je podél třídy 17. listopadu pod VŠB-TU.
  • Doporučujeme si s sebou vzít karimatku nebo deku pod zadek, sezení je na lavičkách. V případě, že bude pod mrakem, přibalte si raději pláštěnku, deštníky nejsou povoleny.
  • Do amfiteátru platí zákaz vodění psů a jiných zvířat, zákaz vnášení zbraní, deštníků a jiných předmětů, které by mohly ohrozit ostatní návštěvníky nebo narušit průběh představení.
  • V areálu amfiteátru platí zákaz kouření.