Předprodej byl ukončen

DevOps Summit 2019
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

DevOps Summit 2019

čtvrtek 3.10.2019 od 9:00
Aula VŠB-TU, Ostrava

O akci

Přijďte na největší DevOps akce v ČR

Učte se přímo od expertů z Amazonu, Kiwi nebo Tieto. Dozvíte se novinky v DevOps, uslyšíte o AWS infrastruktuře, Kubernetes, Terraform, migraci databází a uvidíte příklady reálných implementací.

DevOps Summit je technické fórum s důrazem na technické prezentace a praktické workshopy. Sdílejte své nápady s DevOps profesionály napříč oborem a inspirujte se reálnými zkušenostmi expertů. Celá akce bude probíhat v angličtině.

Naší ambicí je přivést odborníky, zájemce o toto téma a studenty z ČR, Slovenska i Polska pod jednu střechu.

Naučíme vás postavit Kubernetes cluster ve dvaceti minutách. Dozvíte se jak postavit AWS strukturu a rozjet Github repository. Přidáme praktické ukázky a live dema reálných projektů známých firem, jako je Amazon, Kiwi, Tieto či Zonky. A mnohé další…

 

Vyberte si také ze 3 workshopů

Vyzkoušejte si vyřešit nejtěžší algoritmy v rámci workshopu soutěžního programování s Tomášem Kytlicou, borcem na světový Competitive Programming.

Infrastrukturou AWS vás step-by-step provede Lukáš Rucký, expert na platformu Amazon Web.

Vyhodnotit tradiční a moderní způsoby, jak vystavit IT infrasturkturu v Azure, si můžete s Ondřejem Václavů, Azure architektem z Tieto.

Nebude chybět ani zábava – můžete si otestovat adrenalinovou virtuální realitu nebo se s kolegy či kamarády pobavit při laser game.

 

 

Více informací

Celý program na devopssummit.cz