Předprodej byl ukončen

Kouzlo nošení
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Děti

Kouzlo nošení

sobota 14.9.2019 od 10:00
Hotel International Prague, Praha

O akci

Pojďte s námi podlehnout kouzlu nošení!

Akce je určena nejen všem nadšencům a podporovatelům nošení dětí, ale i pro ty, kteří nošení neznají a chtěli by se o něm něco dozvědět! Cílem je šířit povědomí o kontaktním rodičovství, a to zejména o ergonomickém nošení dětí, jeho přirozenosti a pozitivech.

Jedná se o jedinečnou možnost pro návštěvníky dozvědět se komplexní informace o nošení dětí v šátcích a nosítkách. Také je to unikátní příležitost pro odborníky předat své znalosti širší veřejnosti prostřednictvím přednášek a workshopů! 

Návštěvníci budou mít možnost se setkat také s výrobci a prodejci šátků, nosítek, nosícího oblečení a doplňků, zboží si prohlédnout, vyzkoušet a případně nakoupit. Na akci budou též zahraniční firmy.  

VIP VSTUPENKY

 

Velmi omezené množství! Nemáte rádi fronty a čekání a naopak si rádi dáte welcome drink? Pak jsou VIP vstupenky určeny právě pro Vás!

Vstupenka opravňuje držitele k přednostnímu vstupu na veletržní část a ke vstupu na kteroukoli přednášku nebo workshop. Držitelé VIP vstupenek mají garantované místo na kterékoli přednášce, pokud se dostaví minimálně 10 minut před začátkem vybrané přednášky. Méně než 10 minut před začátkem přednášky propadá nárok na přednostní vstup. Pro držitele VIP vstupenek bude otevřena rezervace na workshopy o 2 dny dříve než ostatním držitelům vstupenek, tzn. 17. 8. 2019. Držitel VIP vstupenky bude o začátku rezervací upozorněn na email, který zadá při nákupu vstupenky.  Místo na workshopu není bez rezervace garantováno a rezervace propadá, pokud se držitel vstupenky nedostaví na workshop minimálně 10 minut předem. Navíc obdržíte jako malý dáreček placku Kouzlo nošení. Děti do 15 let zdarma bez nároku na sedadlo. Zakoupením této vstupenky dává nakupující souhlas se zasíláním nabídek od pořadatele. Viz www.kouzlonoseni.cz/GDPR

Podrobnosti o akci

Detailní program najdete zde a podrobné informace ke vstupenkám zde.

Facebook Kouzlo nošení 

Instragram Kouzlo nošení 

V edukační části bude 18 přednášek a 12 praktických workshopů. Kromě nosící tématiky jako např. o základech nošení, o postoji těla při nošení a nosící tatínci, budou i témata další jako třeba první pomoc pro děti vedená profesionálními záchranáři, imunita kojených dětí od imunoložky, psychomotorický vývoj dítětes přihlédnutím k nohám, diastáza břišních svalů, jak správně čistit dětem zoubky, hypnoporod, BLW, barefoot obuv, látkování atd. Na workshopech bude možné se prakticky naučit vázat mnoho druhů úvazů na břicho, bok i záda, jak vyvázat těhotenské nebo poporodní bříško, aby se mu ulevilo či se poradit s laktační poradkyní.

Ve veletržní části bude mnoho českých i zahraničních firem, mezi jinými MoniLu, Kokon, Fidella (Babooca), Esence spojení, Satkomanie a BarefootManie, ZkusNositko, VeKa nosítko, La Tulia, BellyBoo, Bamboolik, Bobanek, Tula a Ergobaby (CrystalBaby), NosiciTata.cz, Stribrne kojeni, Nebo korále, MimiKlip, Pure love, FoxyFox, Mamabook. Ze zahraničí Sestrice, Rischino, Nije, Kengurka, Woollies, Integrababy (UK), Pure Baby Love (Nizozemi), Limas baby (Německo), Sensimo slings a asi i Pellicano baby (Polsko), MamyMamy (Brazílie).

Během celého dne bude k dispozici dětská hernička, kojící a relaxační zóna, přebalovací koutek, dílničky, venkovní hřiště a mnoho dalšího

Celá akce podporuje sbírkou neziskovou organizaci Nedoklubko, která pomáhá rodinám s předčasně narozených dětí.