Předprodej byl ukončen

Naděje
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop

Naděje

sobota 26.10.2019 od 18:00
Kulturní dům Na Rybníčku, Opava

O akci

Přijďte společně s námi pokřtít naše debutové EP SVĚDOMÍ, které představíme právě na tomto zatím největším koncertě na naší hudební cestě. Připravujeme pro vás speciální show plnou nejrůznějších efektů, a k tomu zajímavého hosta, kterého Vám již brzy představíme. Těšíme se na Vás. Pozor, pro děti do 12 let vstup v doprovodu rodičů ZDARMA. 

Vystupující

Naděje (CZ) – web

Více informací

Konečně nastala chvíle, na kterou čekáme už od samotného začátku naší hudební cesty. Přijďte společně s námi pokřtít naše debutové EP „SVĚDOMÍ“. Celé Vám ho představíme v rámci největšího koncertu, který jsme dosud pro Vás udělali. Takže Vás všechny čekáme 26. 10. 2019 přesně v 18:00 v KD Na Rybníčku v Opavě, kde odstartujeme takovou show, jakou jste od nás ještě nikdy neviděli.

Celý večer zahájí svým akustickým koncertem naši kamarádi z kapely Mech. Taky se můžete těšit na speciálního hosta, kterého Vám již brzy představíme. No a v neposlední řadě v tento den oslaví náš frontman Petr Cieplý své 25. narozeniny. Takže společně oslavíme hned několik věcí najednou. Budeme se na Vás moc těšit.