Předprodej byl ukončen

GATE Crasher a J.A.Kronek/ Hrubin
KONCERT / Hudba – Rock

GATE Crasher a J.A.Kronek/ Hrubin

pátek 18.10.2019 od 19:00
Sono Centrum, Brno

O akci

Velkolepá dvojitá oslava rockové muziky v Brně!!! Křest nové desky rockerů GATE CRASHER a oslava 65. narozenin JAROSLAVA ALBERTA KRONKA!!! Na tohle všechno se můžete těšit na velmi speciálním večeru v pátek 18. října v brněnském SONU!!!

Domácí rocková parta GATE CRASHER pokřtí již pátou desku, která ponese název “Mrazení”. Ondra, Wofik, Macek a Filipák si pro vás na tento výjimečný večer připravili speciální show a úplně nový program! GATE Crasher jsou stále známějším jménem na česko-slovenské scéně. Pravidelně vystupují na největších letních festivalech, vyrážejí na turné s předními českými interprety a hostují zahraničním hvězdám (Aerosmith, Ozzy Osbourne, Korn, Iron Maiden..).

Matador brněnské rockové muziky JAROSLAV ALBERT KRONEK, bývalý frontman kapely KERN, v rámci večera oslaví 65. narozeniny opět v rockovém podání s jeho novým projektem HRUBIN v sestavě J.A.Kronek, Libor Machata, Vít Franěk, Michal Kugler (všichni ex KERN), a na kytaru nováček Ondra Malina. Zazní hity Kern i nové skladby tohoto projektu legendárních muzikantů.

Speciální večer si žádá speciální prostory, proto se událost uskuteční v luxusním hudebním klubu SONO, který je vyhlášený nejen kvůli nejlepšímu zvuku v Brně!

Jako speciální host vystoupí Hanka & Veronique trio.

Vystupující

GATE Crasher (CZ) – web

Více informací

Sono otevřeno od 17.30