Předprodej byl ukončen

Insania + Holter
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Insania + Holter

sobota 19.10.2019 od 20:30
Alternativní klub Tyjátr, Svitavy

O akci

Již tradičně INSANIA v klubu Tyjátr ve Svitavách, plus host kapela HOLTER !!!

HOLTER
Kapela Holter vznikla v roce 2015, zakládajícími členy byl kytarista Deady a bubeník Gablos. Následně se k nim přidal Robb na baskytaru a zpěvačku Veru. Ještě téhož roku vydali své první EP „Spojení“, které obsahovalo 5 skladeb a bylo nahráno ve studiu Šopa. Booklet vytvořil Marek Bartoš a promo fotografie nafotil známý český fotograf Marek Musil. Po vydání CD kapela natočila pilotní díl pořadu Black Tone Music (nyní Black Tone Media), kde naživo zahrála píseň ,,Ve vlnách“ a odehrála řadu koncertů.
Dále se zúčastnila řady rozhovorů v alternativních médiích, namátkou lze zmínit Rebel TV nebo Český rozhlas Olomouc, a také se stala předmětem mnoha článků a recenzí. Mezitím však usilovně pracovala na materiálu na své debutové dlouhohrající CD, které vydala na konci roku 2017 a pojmenovala ho „Pointa“. Kapela opět zvolila studio Šopa a autory bookletu i promo fotografií byli znovu Marek Bartoš a Marek Musil, přičemž na tomto CD hostoval i klavírista Zbyněk Kundrum.
Dříve, než se CD objevilo v oficiální a digitální distribuci Championship music, s.r.o., kapela postupně zveřejnila singly „Obrazy“ a „Stopy Minulosti“. Následně natočila svůj první videoklip na píseň Mantra, jehož režie se ujal Michal Skořepa z kapely Stroy a hlavní roli v něm obsadila herečka činohry Národního divadla Sarah Haváčová. Na podporu nového CD a s novým repertoárem kapela odehrála několik koncertů se známými jmény české klubové scény (Imodium, Dark Gamballe, Insania, Stroy…) a ve Vyškově 12. 12. toto CD pokřtila za přítomnosti kapel Nil a Denoi. Během vánočních svátků zveřejnila na sociálních sítích potemnělou koledu, která nese název „Cesta vzpomínky“. Rok 2019 se nese v duchu nahrávání nových písní, přičemž na některé z nich se již můžete těšit na jejich koncertech.

Vystupující

Insania (CZ) – web