Předprodej byl ukončen

Zašívárna - workshop BDD 2019
VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Umění – Design

Zašívárna - workshop BDD 2019

sobota 5.10.2019 od 10:00
Bochnerův palác - areál Vlněny, Brno

O akci

Workshop

Chcete si vyzkoušet kombinaci ruční výšivky a tisku na oblečení? Pak přijďte na náš workshop!

Ruční výšivkou se v Zašívárně zabýváme již více než 3 roky a poslední dobou s ní čím dál častěji  experimentujeme. Naší oblíbenou kombinací je výšivka s ručním tiskem na oblečení (nebo jakýkoliv jiný textil).

Přineste si z domu staré oblečení nebo jiný textil, který potřebuje trochu oživit a my vám ho pomůžeme oživit velmi netradičním způsobem.

Naučíme vás potřebné vyšívací techniky a podělíme se s vámi o všechny tipy a triky, jak na pěknou ruční výšivku. Každý účastník dostane na workshopu svou upcyclingovou vyšívací sadu, kterou si po skončení bude moct odnést s sebou. 

Workshop je vhodný pro úplné začátečníky i pro ty, kdo už vyšívat umí a chtěli by zkusit zase něco jiného - vše vás na místě naučíme.

Vyšívat můžete na libovolný donesený textil, nebo si na místě koupit lněné povlaky na polštáře či bavlněná trička, které ušily naše vyšívací babičky. 

 

Cena kurzu zahrnuje mj. upcyclingovou vyšívací sadu, která obsahuje veškerý potřebný materiál, včetně podrobného návodu.

 

Více informací

V Zašívárně se zabýváme ruční výšivkou a vyšíváním - navrhujeme moderní vzory, které si člověk může s našimi vyšívacími sadami sám vyšít. Anebo může přijít na jeden z workshopů, které pořádáme. 

Pokud člověk nechce vyšívat, ale chce nějaký náš vyšívaný výrobek (nebo jakoukoliv výšivku dle vlastního návrhu), vyrobí ho pro něj naše spolupracovnice z řad starobních a invalidních důchodkyň - vyšívací babičky.