Předprodej byl ukončen

Hundred Seventy Split + Livin Free
KONCERT / VÝSTAVA / Hudba – Rock / Umění

Hundred Seventy Split + Livin Free

čtvrtek 31.10.2019 od 20:00
Kulturák NMnM, Nové Město na Moravě

O akci

Britští Hundred Seventy Split v Novém Městě na Moravě 31. října připomene kultovní festival Woodstock. V letošním roce uplynulo přesně 50 let od konání tohoto kultovního festivalu. Hundred Seventy Split připomenou Woodstock kompletním festivalovým setem kapely Ten Years After z roku 1969.
V současné sestavě Hundred Seventy Split jsou: baskytarista Leo Lyons, jeden ze zakládajících členů kapely Ten Years After, s níž vystupoval od jejího vzniku v roce 1966 do roku 2014. Zpěvák a kytarista Joe Gooch, byl členem Ten Years After v mezi lety 2003 a 2014. Skupinu na trio doplňuje bubeník Damon Sawyer.

Livin Free je autorským projektem zpěváka a varhaníka
Jana Holečka (Energit, Luboš Andršt , Afterglow, Blues Amplified ..) Kapelu dále tvoří legenda československé baskytary Vladimír Guma Kulhánek a dále pak Tomáš Frolík (kytara) a Michael Nosek (bicí), jakožto jedni z nejtalentovanějších mladých hudebníků na naší rockové a bluesrockové scéně.

Za zmínku stojí, že se na jednom pódiu setkají dvě legendy hry na basskytaru, kteří oba v letoším roce oslaví 75. narozeniny! Leo Lyons a Vladimír Guma Kulhánek!

Pořadatel

Novoměstská kulturní zařízení