Předprodej byl ukončen

Brno bezhlavě!
DIVADLO / Představení

Brno bezhlavě!

pondělí 23.9.2019 od 19:30
ARTBAR, Brno

O akci

Skupinová terapie brněnských traumat a duševních újem s městem Brnem spojených. Nejoblíbenější autorská inscenace divadla Druhý Pád.

"Takže dobrý večer! Vítejte na naší skupinové terapii nazvané poněkud netradičně: "BB" – BRNO BEZHLAVĚ! Brněnské bolesti, brněnské blouznění... Půjde nám tedy o problémy brněnské. Klienti by tady měli zpracovat všechna svá brněnská traumata a duševní újmy s městem Brnem spojené, své brněnské závislosti, brněnské radosti i brněnské hořkosti. Terapie se odehraje prostřednictvím simulovaných divadelních scének, neboli etud. V těchto bezhlavě bizarních brněnských divadelních výjevech by se měli klienti dostat blíže ke svým zasutým brněnským pocitům a jaksi hlubinně se vnořit do své žité brněnské reality. A vyjít z naší skupiny ozdraveni."
 

Více informací

režie: Vítězslav Větrovec
dramaturgie: Kateřina Menclerová
scénografie: Katarína Kováčiková
hudba: Jana Kalvodová
produkce: Tomáš Kadlec
hrají: Ondřej Hrbáč, David Horňák, Jana Filová, Jana Kalvodová, Petr Koláček, Václav Dvořák, Klára Škrobánková, Zuzana Kuricová, Bohdan Špondr, Josef Juřík, Magali Břundová, Michaela Jelínková, David Horňák, Jan Laichman, Lucie Posoldová