Předprodej byl ukončen

Výtvarný portrét - mini foto den
PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj / Umění – Design

Výtvarný portrét - mini foto den

23. – 24. listopadu 2019 od 10:00
Fotoateliér Edit B. Photo, Pardubice

O akci

 

 

Moje jméno je Edita Bízová, jsem profesionální portrétní fotografka. Moje fotografie získávají mezinárodní ocenění a objevují se v široké škále tištěných časopisů. Často slýchám, že moje fotky vypadají jako obrazy. Na tomto dvoudenním workshopu bych se s vámi ráda podělila o to, co je mému srdci nejbližší - výtvarné portréty.

Pojďme společně prozkoumat to, jak se vytváří výtvarné portréty. Chcete vytvářet fotografie, které vypadají jako obrazy a umělecká díla? V tom případě doražte na tento dvoudenní workshop zaměřený na jejich tvorbu :)

První den bude probíhat formou mini foto dne - nejdřív vám řeknu úvod k tomu, jak takové výtvarné portréty vznikají, jaké při nich používám světlo, jak probíhá stylizace a co je potřeba k tomu, aby fotografie vypadala jako obraz. Na připravených scénách si pak budete moct po celý den sami tvořit a já vám budu celý den k dispozici a společně budeme konzultovat jednotlivé technické výzvy výtvarných portrétů.

Druhý den bude zaměřený na retušování a úpravy výtvarných portrétů. Jak fotografii zpracovat tak, aby měla výtvarný efekt? Do jaké hloubky, co a jak retušovat? O tom se budeme bavit druhý den, kdy společně upravíme několik fotografií z prvního dne.

Na prodej jsou vstupenky i samostatně, takže pokud vás neláká retuš, ale jen focení, nebo naopak, můžete nakupovat i samostatně :)