Předprodej byl ukončen

Divadelní produkce aneb produkční a propagační minimum
DIVADLO / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Představení / Osobní rozvoj

Divadelní produkce aneb produkční a propagační minimum

2. – 3. listopadu 2019 od 10:00
Centrum uměleckých aktivit, Hradec Králové

O akci

Seminář pro každého, kdo někdy přiložil ruku k dílu a možná ani neví, že je produkční. Rady, tipy, triky a třeba i trocha teorie z produkce, managementu, marketingu a PR divadelních projektů i tradičních “kamenných” domů. Praktická tvorba na projektech smyšlených i vámi přinesených.

Více informací

Lektorkou bude MgA. Tereza Sochová. Je absolventkou Katedry produkce pražské DAMU. Deset let působila jako vedoucí produkce divadla DISK, poslední dva roky zde působí na pozici ředitelky. Podílela se na řadě alternativních nejen divadelních projektů, především s uměleckou skupinou kolem režiséra Jana Nebeského a herce Davida Prachaře. Jako dobrovolník se několik let podílela na organizace festivalu Prague Pride. Je ředitelkou a výkonnou produkční nezávislého souboru Cabaret Calembour, o. p. s. a externí pedagožkou Katedry produkce DAMU. Přikládáme i rozhovor: https://kulturio.cz/rozhovor-tereza-sochova/

Nástrahami autorského práva vás provede Mgr. Michal Zahálka. Dramaturg Městských divadel pražských, překladatel z francouzštiny a angličtiny, odborný redaktor v Institutu umění – Divadelním ústavu, člen dramaturgické rady festivalu Divadlo Plzeň, spoluorganizátor festivalu současného francouzského divadla Sněz tu žábu, dříve: pracovník autorskoprávní umělecké agentury Aura-Pont, člen činoherní poroty Cen Thálie, divadelní kritik (Hospodářské noviny, Lidové noviny).