Předprodej byl ukončen

JSEM... budoucnost
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

JSEM... budoucnost

středa 4.12.2019 od 18:00
Cooltour, Ostrava

O akci

I tato konference JSEM… se bude zaměřovat na budoucnost a sny. Během celého večera představíme příběhy lidí a jejich sny, cestu za sny a nakoukneme celé problematice nenaplněných snů pod pokličku.

Protože zamysleli jste se někdy nad tím, kde zmizely vaše dětské sny?
Proč už nejsme ty bezstarostné děti, které si myslí, že můžou být čímkoli a kýmkoli?
Kdy jsme o ty naše sny přišli?
Kdo nás o ně okradl?
Proč je důležité se poučit z vlastních chyb a jen tak se nevzdat?

 

 

ZÁKLADNÍ VSTUPNÉ - 100,-
ZLEVNĚNÉ VSTUPNÉ (student, senior) - 70,-

Více informací

Parlament dětí a mládeže Moravskoslezského kraje je apolitická nezisková organizace sdružující mládežnické rady, parlamenty, studentské samosprávy či jinak pojmenované mládežnické iniciativy fungující na území Moravskoslezského kraje. 

V listopadu roku 2018 se členové parlamentu rozhodli vytvořit kampaň, která nese název „JSEM...“. Tato kampaň má za cíl jediné a to, aby motivovala především mladé lidi k tomu, aby si plnily své sny, dělali něco navíc a nebáli se vystoupit z řady. Zkrátka a jednoduše, aby si uvědomili, že pouze oni opravdu rozhodují o tom, kým jsou a kým BUDOU!

První akce v rámci této kampaně se uskutečnila již 14. prosince 2018 a nesla název: „Konference JSEM... aneb buď aktivní nejen na sociálních sítích...“, ta přinesla mladým lidem příběhy šesti mladých a úspěšných lidí, kteří se nebáli vystoupit ze své komfortní zóny a snažili se účastníky motivovat k tomu, aby začali sny měnit v realitu, protože teď je ten správný čas! Ukázali všem přítomným, jak důležité je věřit v sebe samého.
V návaznosti na prosincovou akci se uskutečnila druhá konference JSEM, která nesla název “JSEM… tady a budu i tam!” ta byla tentokrát zaměřená na cestování. Čtveřice mladých inspirativních řečníků přinesla své zkušenosti s plněním svých snů, zážitky z cest a ukázala, že na věku, ani financích nezáleží.

Myšlenka kampaně se za ten rok prohloubila a rozrostla, a proto bychom téměř rok od spuštění téhle kampaně rádi uspořádali již třetí konferenci JSEM…
Trojka je magické číslo, akce proběhne v symbolickém datu 4. 12. 2019, tedy těsně před rokem začátku kampaně a tato konference ponese název “budoucnost”.  
Konference nebude žádné SCI-FI, jak by se mohlo zdát. Název budoucnost souvisí s menší změnou, která kampaň do budoucna přinese, jde především o její rozšíření a zvětšení celé myšlenky – pořádání živých knihoven na školách, vytvoření videospotů, podcastů, vydání knížky,…  I tato konference JSEM… se bude zaměřovat na budoucnost a sny.

Během celého večera představíme příběhy lidí a jejich sny, cestu za sny a nakoukneme celé problematice nenaplněných snů pod pokličku. Protože zamysleli jste se někdy nad tím, kde zmizely vaše dětské sny? Proč už nejsme ty bezstarostné děti, které si myslí, že můžou být čímkoli a kýmkoli? Kdy jsme o ty naše sny přišli? Kdo nás o ně okradl? Proč je důležité se poučit z vlastních chyb a jen tak se nevzdat?