Předprodej byl ukončen

Jak na marketing v neziskovkách a kultuře
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Jak na marketing v neziskovkách a kultuře

středa 27.11.2019 od 10:00
Centrum uměleckých aktivit, Hradec Králové

O akci

Jaké jsou rozdíly mezi marketingem pro ziskový a neziskový sektor? Jak si najít svou cílovou skupinu a oslovit ji? Jak nejlépe komunikovat svou organizaci a budovat silnou a důvěryhodnou značku? A především – jak se v téhle džungli neztratit?

Jednodenní praktický kurz zaměřený především na online marketing, ale i na kreativní uchopení kampaní či branding.

Školení bude rozděleno do dvou bloků:

1)     marketingové nástroje; strategie, hodnotící ukazatele, cílové skupiny, rozdíly mezi neziskovým a ziskovým sektorem

2)     hledání vhodných prostředků komunikace i propagace jednotlivých subjektů.

 

Lektor:

Mgr. Natálie Kratochvíle

se v marketingu pohybuje pět let. Od komerčních projektů přešla na neziskový a kulturní sektor. Spolupracuje se Studiem DRUŽINA, kde se podílela na kampaních pro Greenpeace, Evropskou komisi, Národní potravinovou sbírku, Asociaci českých hospiců, OSN či pro filmový festival Be2Can. Kreativně v oblasti marketingu se dále spolupodílí na Open Air Programu festivalu Divadla evropskýc regionů, v Galerii města Pardubic a na dalších hudebních a kulturních projektech. V Hradci Králové spoluvlastní kulturní saunu a osvěžovnu NUUK. Vystudovala Mediální a komunikační studia na UHK (obor Jazyková a literární kultura), strávila semestr v Portugalsku na oboru Art&Design a následně úspěšně absolvovala magisterské studium Management v kultuře na brněnské MUNI. Absolvovala kurz grafického designu na pražské Scholastice.

 

Více informací

V případě, že požadujete fakturu, kontaktujte Jaroslava Součka, vzdelavani@impulshk.cz

Další kurzy najdete na: https://www.impulshk.cz/vzdelavani