Předprodej byl ukončen

Setkání #suHR: Interní komunikace
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Setkání #suHR: Interní komunikace

úterý 26.11.2019 od 17:00
Notino, Brno

O akci

Tentokrát se na #suHR setkání sejdeme v brněnském Notinu! 

Na koho se můžete těšit? 

Jan Jurák: Specifika interní komunikace v Notinu

"Notino vzhledem ke své oblasti podnikání disponuje mnoha charakterově různorodými odděleními. Vzhledem k rychlosti vývoje celého odvětví e-commerce, se tak interní komunikace musí těmto specifikům přizpůsobovat a reagovat na ně. Honzova prezentace vám ukáže, jak se k těmto požadavkům Notino staví a detailně rozebere některé konkrétní prvky Notiňácké interní komunikace."

 

Zuzana Pospíšilová: Role interní komunikace při budování inovativní organizace

"Jak spolu souvisí schopnost organizací inovovat a efektivní komunikace? Může o úspěchu či pádu firmy rozhodnout interní komunikace? Výzkumy i příklady z praxe mluví jasně. Přijďte si poslechnout, co říkají."

 

O řečnících:

Jan Jurák

Honza působí v Notinu jako HR Business partner pro oddělení Zákaznické péče a Marketingu. Pracuje v Notinu již třetím rokem a za tu dobu si na HR oddělení vyzkoušel jak roli soucera, recruitera, tak i současného HRBP. Na této pozici se téměř denně setkává s různými formami interní komunikace, a proto představí, jak se Notino k této oblasti staví a jaké konkrétní činnosti v tomto směru podniká.

 

Zuzana Pospíšilová

Vystudovaná novinářka, personalistka a sociální pracovnice, která si vyzkoušela vše od redaktorky v ČT přes tiskovou mluvčí českého premiéra po recruiterku. Měla to štěstí, že se mohla podílet na obsahu a komunikačních strategiích pro firmy jako Baťa, MSD, ETA, Kiwi.com, popularizovat vědu pro VUT či CEITEC a učit budoucí kolegy na Masarykově univerzitě či Newton College. V současnosti ji nejvíc baví studium jógy a bylinek, všechny nové projekty, pes Eda a podzim na vesnici.

 

Agenda setkání:

17:00 - 17:15 - představení #suHR, řečníků a účastníků

17:15 - 17:30 - Specifika interní komunikace v Notinu

17:30 - 18:00 - diskuze

18:00 - 18:15 - Role interní komunikace při budování inovativní organizace

18:15 - 18:45 - diskuze

18:45 - 19:00 - rozloučení a networking

 

Těšíme se! 

#suHR tým

*Poplatek akce náleží organizátorovi - #suHR. *