Předprodej byl ukončen

Nachmelenej pochoďák 2020
FESTIVAL / Gastro

Nachmelenej pochoďák 2020

sobota 25.7.2020 od 10:00
Obecní park, Bílá Třemešná

O akci

Nachmelnej pochoďák - LETOS POUZE PŘEDPRODEJ 

čtvrtý ročník ochutnávek pivních speciálů doprovázený výstupem na horu Zvičinu. Start v centru Bílé Třemešné u Dvora Králové nad Labem mezi 10. a 13. hodinou 25. 7. 2020

Opatření kvůli koronaviru

Letošní ročník budou bohužel chybět skleněné půllitry kvůli zvýšenému riziku nákazy koronavirem. Akce je pro letošek také omezena počtem účastníků. Děkujeme za pochopení.


10 kilometrů
Desetikilometrový okruh překrásnou krajinou Podkrkonoší. Výstup na horu Zvičinu doprovázený ochutnávkou osmi piv z osmi minipivovarů po celé republice. Na celé trase vás budou doprovázet krásné výhledy na Krkonoše, Orlické hory a Český ráj. Na Zvičině můžete navštívit rozhlednu.

8 pivních stylů
Každé pivo, které na trase ochutnáte, se řadí k jinému pivnímu stylu a vaří ho v jiném pivovaru. Vedle klasických českých ležáků (Lager) tak budete moci ochutnat i piva svrchně kvašená, tedy Ale. Pivovary a jednotlivá piva jsme pečlivě vybrali v rámci celé republiky, ale i zdejšího regionu.

kapely a kvíz
Na pochoďáku vystoupí několik hudebních seskupení různých žánrů, které vás jistě pobaví. Konkrétně Little Company (Jazz, Funky, Blues HK), New Sound Orchestra (Jazz, RnB Praha) a Vendetta (Rock revival HK). Trasou vás bude provázet zajímavý pivní kvíz a informační tabule o místních zajímavostech. Po zdolání trasy budete mít šanci vyhrát hodnotné dárky od pivovarů ve slosování a soutěžích.
 

Kromě výborných piv, krásné trasy, hudby a nabytých poznatků se můžete těšit na bohaté občerstvení zahrnující grilované kýty, kotlíkový guláš, buřty na pivu či vegetariánské pochoutky. Občerstvení bude čekat také na trase v místních restauracích - Restaurace U Šmídů, Hotel Lázně pod Zvičinou a Raisova Chata na Zvičině. Na akci bude možné stanovat. Prostor pro stany bude vyznačen.