Akce byla zrušena

Ecstatic Dance Night s Vojtou Violinist & Rishim Vlote
KONCERT / PŘEHLÍDKA / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Tanec

Ecstatic Dance Night s Vojtou Violinist & Rishim Vlote

neděle 26.1.2020 od 19:00
Kinokavárna , Brno

O akci

S velkou radostí vás zveme na skvělý taneční koncert dvou výjimečných hudebníků

ECSTATIC DANCE NIGHT S VOJTOU & RISHIM

Přijďte zažít extázi jinak! Nepropásněte toto setkání dvou velice energických hudebníků, z nichž každý mistrně ovládá své hudební nástroje. Bude to nezapomenutelný večer plný tance, oslavy a radosti. Rishiho mocné rytmy perkusí spolu s Vojtovými kouzelnými houslemi a silou jeho didgeridoo zaručí večer, který bude zcela mimořádný!

Více infomací na www.cestainspirace.cz/cs/experiences/ecstatic-dance-night/

Vystupující

Vojta Violinist (CZ) – web

Více informací

Více infomací na www.cestainspirace.cz/cs/experiences/ecstatic-dance-night/

Vojta Violinist

Vojta je multiinstrumentalista hrající na více nástrojů najednou jako jsou housle, didgeridoo, buzuki, bansuri flétna a perkuse.

Svým osobitým způsobem kombinuje motivy keltské a domorodé hudby, kdy za použití zvukové magije živého loopingu vytváří zvuk, jakoby hrála celá kapela.

Pro Vojtu je hudba prostorem, kde se může hluboce propojit a komunikovat jak sám se sebou tak i s ostatními a s místy, kde se bariéry času a úsudku prolínají.

 

Rishi S. Vlote

Rishi S. Vlote je vynikající bubeník, perkusionista, DJ, producent a moderátor s téměř čtyřicetiletou zkušeností v oblasti hudby, meditace, tranzovního tance, léčení hudbou a další šamanské a transformační práce. Hraje a produkuje pro světově uznávané autority, jako jsou Milarepa, Hamsafara, Prem Joshua a další. Jeho vlastní hudební tvorba “Forget your Limitations” (“Zapomeň na svá omezení”) a šamanská léčivá meditace “Return of Shaman” (“Návrat šamana”) je ve světě široce využívána pro šamanské a terapeutické účely. Rishi pořádá semináře a koncerty po celé Evropě i ve Spojených Státech.  Jednoduše řečeno, Rishi je profesionál, který si vás rychle získá skvělou hudbou, neuvěřitelnou energií i svým otevřeným srdcem.