Předprodej byl ukončen

Cesta do nitra - Maok & Mitsch
KONCERT / PŘEHLÍDKA / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Tanec

Cesta do nitra - Maok & Mitsch

úterý 3.3.2020 od 19:30
KZ Domovina, Praha

O akci

S velkou radostí vás zveme na výjimečný koncert CESTA DO NITRA

MAOK (SK) - kytara, flétna & MITSCH (DEU) - klavír & SASHA (RUS) - violoncello - PEPE DANZA (URY) - shakuhachi

Zveme vás, abyste přišli prozkoumat svůj vnitřní prostor - ta místa, kam vás může vést intuitivní hudba pouze díky tomu, že se společně dokážeme propojit. Jen zavřete oči, nic nekontrolujte, uvolněte svou mysl a nechte se unášet do bezpečí svého nekonečného srdce, do onoho tajemného, bezpečného prostoru.

Více informací

Více infomací na https://www.cestainspirace.cz/cs/experiences/koncert-cesta-do-nitra-2/

Vystupující

Maok

Maok je hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel, ale hlavně člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na meditačních akcích pořádaných známými českými či slovenskými duchovními.

Mitsch Kohn

Mitschova nesmírně unikátní, na piánu/klávesách založená cesta uzdravování zvukem a vibracemi nás vede do stádia hlubokého propojení a může to být i cesta do vyššího vědomí. Zklidněné srdce se ponoří do ticha a mohou se objevit nové perspektivy či vhledy.

Sascha Alexander Vaymer

Na svých sólových koncertech zve Alexander své posluchače do říše zvuku. Pomocí violoncella a live loopingu vytváří zvuky, které jsou někdy bouřlivé, rytmické a výrazné, jindy jemné, křehké a proměnlivé. Harmonické tóny se rozvíjejí jako rychle rostoucí rostliny a mísí se s elektronickými rytmy. Z toho plynou nové impulsy, které znovu a znovu naplňují místnost sférickou živou hudbou. Alexanderova hudba je intuitivní. Znamená to, že každé setkání s jeho hudbou je zcela unikátní, nové, jedinečné…a nikdy už se nebude opakovat.

Joseph "Pepe" Danza

Narodil se v Uruguay a v současné době žije v Izraeli. Občas ho média nazývají „Extrémním Multi-Instrumentalistou“ a „Ztělesněním World Music“.

Po letech putování po planetě Zemi, studiu, předvádění a procvičování různých tradičních hudebních nástrojů (Sitar a Bansuri v Indii, brazilských bicích, afrických Djembe, kytary v Jižní Americe a Španělsku atd.) a také jazzové, rockové / popové hudby nakonec "přistál" v Japonsku, kde se tři roky intenzivně věnoval studiu Shakuhachi se Sensei Tanaka Komei a John Kaizan Neptunem.

V současné době vyučuje soukromě jógu, meditaci, perkuse a hru na shakuhachi a také učí na Prana Yoga College v Tel Avivu.