Předprodej byl ukončen

Natural Wine Fest 2021
FESTIVAL / Gastro

Natural Wine Fest 2021

sobota 17.7.2021 od 13:00
Bussines park Vlněna, Brno

O akci

Natural Wine Fest 2021 je festival v Brně zaměřený na organická, naturální a biodynamická vína. Těšit se můžete na osobní účast více než čtyř desítek českých a zahraničních vinařství a distribucí, které nám přijedou představit svá vína. Všechny vystavující vinaře spojuje jejich silná filozofie produkce hroznů a výroby vína, ve které se snaží maximálně využít čistě přírodní potenciál.

 

Oranžová vína macerovaná na slupkách, bílá vína s divokou aciditou a výraznou mineralitou, transparentní a šťavnatá červená vína, vína fermentovaná v amforách nebo přírodní šumivá vína stylu pét-nat… Čeká na Vás velice pestrá skladba stylů, odrůd a terroir! Kromě vína na festivalu ochutnáte i naturální jablečné cidery nebo výběrovou kávu.

 

Festival se uskuteční v Bussines parku Vlněna v centru Brna. Bude to krásná sobota plná přátelské atmosféry, hudby a přírodního vína, takže si neváhej koupit vstupenku a #tankujnatural!

 

Těšíme se na viděnou!

Informace ke vstupenkám

Vstupenka - 690 Kč

Vstupenka na festival Natural Wine Fest 2020 zahrnuje neomezenou degustaci naturálních vín od více než čtyř desítek českých a zahraničních vinařství, vodu Krondorf a neutralizační sousto.

 

Masterclass I. - ZRUŠENO!!