Předprodej byl ukončen

Festival GO Kamera
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Festival GO Kamera

16. – 19. ledna 2020 od 15:00
Kongresové centrum BVV, Brno

O akci

Populární cestovatelský festival GO KAMERA pořádá od roku 1998 CK LIVINGSTONE. Každoročně v lednu hostí více než 50 účinkujících. O své nejlepší filmy, fotografie a zážitky z cest se podělí řada známých cestovatelů, nejlepších horolezců, publicistů, fotografů a dobrodruhů.

Více informací

23.ročník festivalu se stěhuje do nové modernější prostory v pavilonu P. Budeme dostupnější z i veletrhu GO… Jsme přímo u vstupu!

 Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund jsou naši nejslavnější cestovatelé. Před jejich výkony smekáme. Cestovatelská legenda si hold zaslouží. Letošní hlavní téma festivalu věnujeme jim. Miroslav Zikmund dne 14. února 2019 oslavil 100 let! K tématu HZ vystoupí i Miloslav Stingl a další zajímavé osobnosti. Účast na festivalu GO KAMERA už přislíbili: režisér Václav Marhoul, herci Martin Hoffman a Jitka Čvančarová, horolezci Radek Jaroš, Dina Štěrbová, Klára Kolouchová, lékař Tomáš Šebek, lyžař Martin Koukal… Hlavní hvězdou festivalu je rakouský horolezec Peter Habeler. Tandem R.Messner – P.Habeler jako první vystoupil na Everest bez umělého kyslíku.

Festival je doprovodným programem veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR a vstupenka na festival současně otevře i brány víkendového výstaviště. Aktuálně pracujeme na přípravě programu. Zúčastněte se i vy a zašlete nám vaše soutěžní fotografie z cest nebo filmy či knihy a vyhrajte ceny za 20 000 Kč. Termín pro zaslání je do 13.1.2020

Více informací na webových stránkách www.gokamera.cz

Pořadatel