Předprodej byl ukončen

Setkání #suHR: Talent Acquisition
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Setkání #suHR: Talent Acquisition

čtvrtek 12.12.2019 od 17:00
Red Hat, Brno

O akci

Tentokrát se na #suHR setkání sejdeme v brněnském Red Hatu!

 

Na co se můžete těšit?

Talent Acquisition v Red Hatu

"Talent Acquisition je komplexní - musíme porozumět potřebám businessu a zároveň i kandidáta, vědět, kde a jak najít ty správné lidi, pochopit chování trhu a také to, kam firma směřuje. V Red Hatu máme v Talent Acquisition role rozdělené na recruitery a advisory a spolu probereme, co nám funguje, jak se doplňujeme, kde bojujeme a proč. "

 

O řečnících:

Lukáš Šalamoun

Lukáš nyní pracuje jako Talent Acquisition Specialist v Red Hatu, recruitmentem se ale zabývá již 8 let. Začal v personální agentuře, kde ho kolegyně naučila základy a od té doby se zajímá o efektivní techniky náboru. Hlavním faktorem, který neaplikuje pouze na svoji práci, je přístup k lidem - být nejcelistvějším člověkem a vytvářet přidanou hodnotu tím, co dělá.

Veronika Bleson

Veronika pracuje stejně jako Lukáš v Red Hatu na pozici Talent Acquisition Specialist. S recruitmentem začala v Kiwi.com před čtyřmi lety, prošla si docela punkovými začátky, kdy kandidáty posouvali na post-itech, nastavovali úplně základní procesy, vybírali systém na správu kandidátů a nabírali 40 lidí za měsíc. Před půl rokem nastoupila do Red Hatu, kde má na starost nábor do týmu technické podpory, tech writery a dev ops. 

 

Agenda setkání:

17:00 - 17:30 - představení #suHR, řečníků a účastníků

17:30 - 18:00 - Talent Acquisition v Red Hatu

18:00 - 18:30 - diskuze

18:30 - 19:00 - rozloučení a networking

 

***

👨‍👩‍👧‍👦  2 MÍSTA ZDARMA PRO RODIČE NA RODIČOVSKÉ

Zájemce prosíme, aby se nám ozvali na info@suhr.cz.

***

 

Těšíme se!

#suHR tým