Předprodej byl ukončen

Úplňková kakao-ceremonie: Pravidla ohýbání reality
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Úplňková kakao-ceremonie: Pravidla ohýbání reality

čtvrtek 12.12.2019 od 18:30
Vitalvibe, Brno

O akci

ZÁŽITKOVÝ MEDITAČNÍ RITUÁL Zveme Vás na další rituál, kde přinášíme nevšední rozvojová témata založená na studiích a na faktech.

 Večer se skládá ze tří částí: 

(1) Pravidla ohýbání reality - Na začátku se uzemníme a vysvětlíme souvislosti z pohledu neurověd a kvantové fyziky, jak údajně podle vědců lze ohýbat realitu( vč.teorie biohackingu, epigenetika apod. )

(2) Kakaová úplňková ceremonie - Během povídání si dáme specialní ceremoniální kakao s kokosovým mlékem, které bude připraveno z kakaových bobů nejvyšší kvality od firmy www.vitalvibe.eu.

(3) Ceremonie bude včetně NLP techniky na puštění lpění a vše ude zakončeno mantrou a sdílením v kruhu s podobně naladěnými vědomými lidmi, které baví zkoumat vlastní potenciál.

ℹMnohdy mysl nereaguje na skutečnou realitu, ale na zkušenost a začne automaticky spouštět vizuální obrazy vzpomínky a vyvolává emoční reakci, která může souviset s úplně něčím jiným, než se skutečnou realitou. Tyto reakce spouští lpění na základě očekávání, a proto je čas to přenastavit a posvítit na vzorce našeho podvědomí, o čemž přednáší holistická koučka Chris Seraphie.

Chris se věnuje holistickému rozvoji 8 let, studovala ve 13 zemích a přivezla do svého rodného města Brna knowhow tzv. biohackingu. Je zakladatelkou firmy Fractal Mirror Coaching s.r.o., kde s týmem lektorů přináší zážitkové vzdělávání v netradičních tématech osobního rozvoje, která jsou podložena výzkumy a fakty, což propojuje s moudrostí východu. Přijďte si hacknout svůj mindset a navyšte si energii a odhalte, kam až sahá váš potenciál...

Další akce pořadatele

Úplňková kakao ceremonie: kvantování, intuice a imaginace - 31.10.2020 od 18:00, RestartujSe, Brno